Drie vrijgezelle prinsen zoeken de liefde van hun leven

Manvendra, Africa en Remigius zijn drie vrijgezelle prinsen op zoek naar de liefde van hun leven. Zij staan centraal in het nieuwe datingprogramma op de Engelse zender BBC3. Het is echter niet de bedoeling dat de potentiële geliefden vallen op de status en rijkdom van de drie prinsen, vandaar dat die zich voordoen als doodnormale burgers. Ze krijgen een baantje als barman, ober en schoonmaker. In de tijd dat ze in Engeland verblijven zullen ze zelf hard opzoek moeten naar een toekomstige partner. Ze schrijven zich in op datingsites en ze gaan naar speeddate avondjes.

Zijne Koninklijke Hoogheid prins Africa Zulu deel uit van de koninklijke familie van de Zulu’s. Deze traditioneel ingestelde prins zoekt in de eerste plaats vooral een goed-uitziende vrouw. Een goed karakter is geen vereiste.

Zijne Koninklijke Hoogheid prins Remigius van Jaffna, Sri Lanka is opzoek naar een bruid, die voor troonopvolgers moet zorgen. Hij zoekt ‘een vrouw net zo verfijnd als prinses Diana’. Voorwaarde van Remigius is wel dat ze uit een aristocratische familie komt, dus zal hij haar vinden op de dansvloer van Brighton?
Yuvraj Shri Manvendra Singhji Raghubir Singhji Sahib, ook wel afgekort tot Manvendra Gohill, stamt uit één van de rijkste families van India en heeft talloze bedienden die voor hem werken. De 43-jarige prins heeft nog nooit een liefde gekend. En in 2006 maakte hij als eerste Indiaase prins bekend homoseksueel te zijn. Hij moest daarvoor een hoge prijs betalen, want hij werd verstoten door zijn familie. Maar zullen de Engelse mannen zich kunnen vinden in een leven met een prins?

Aan het eind van hun verblijf in Engeland zullen de drie prinsen hun ware identiteit bekendmaken. Ze zullen hun gevonden geliefden weer moeten uitzwaaien en vertrekken weer naar hun eigen land. En daar moeten ze afwachten of ze de ware liefde hebben ontmoet…

The Undercover Princes is te zien op BBC3, 15 januari om 22.30 uur