parfum prinses Diana

Dít lekkere parfum droeg prinses Diana altijd en het is nog betaalbaar ook!

Niet alleen droeg prinses Diana altijd de mooiste outfits, ook was ze dol op lekkere lichaamsverzorging, waaronder een parfum. Dit merk droeg zij altijd. 

Op veilingen worden geregeld nog eigendommen van prinses Diana verkocht: van jurken tot brieven en van sieraden tot schoenen. Er worden met gemak tonnen voor neergelegd. Niet alleen kleding, maar ook prinses Diana’s parfum was altijd populair

Favoriete parfummerk 

Prins Harry heeft in zijn laatste boek bekendgemaakt welke parfum zijn moeder altijd droeg. Haar favoriete parfum was First van Van Cleef & Arpels. Tijdens zijn vele therapiesessies nam hij altijd een flesje van haar favoriete parfum mee. “Aan het begin van onze sessie opende ik het flesje en inhaleerde ik diep”, vertelde de jongste zoon van prinses Diana. Volgens hem zorgde de parfum van zijn moeder ervoor dat hij van zijn trauma’s kon loskomen

Lees ook: Dit is het parfum waar koningin Máxima bij zweert

Royalty Diana Princess Of Wales Luanda Airport, Angola
Royalty Diana Princess Of Wales Luanda Airport, Angola

Ook nog eens betaalbaar

Altijd al eens de favoriete parfum van prinses Diana willen proberen? Dan hebben we goed nieuws, want het is nu nog steeds online en in de winkel te koop. En het leukste nieuws is dat het niet eens heel erg duur is, dus het is het proberen waard. 

Lees ook: Zoveel geven royals uit aan parfum

Tip van de redactie

In de bestseller Diana. Haar eigen verhaal onthult Diana intieme details van haar leven. Andrew Morton biedt ongeëvenaarde inzichten, gebaseerd op geheime interviews met de prinses. Deze biografie, bijna een autobiografie, belicht Diana’s meest persoonlijke momenten. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl