Britain Royalty

Ook beste vriend van Harry had twijfels over relatie met Meghan

Het boek moet officieel nog verschijnen, maar doet al een paar weken lang stof opwaaien. De ene onthulling volgt het andere detail op. Finding Freedom verhaalt óók over Tom Inskip, Harry’s beste vriend. Deze Tom zou Harry goedbedoeld advies hebben gegeven over Meghan.

De volledige titel van het onthullende boek is Finding Freedom: Harry, Meghan and the making of a Modern Royal Family. Het verschijnt in ons land pas in september, maar kan al gereserveerd worden. In Groot-Brittannië praat de pers bijna nergens anders meer over. En niet in de laatste plaats over de rol van Harry en Meghan zelf, want nog altijd is niet volkomen duidelijk of zij hebben meegewerkt aan de inhoud. Royaltywatchers zeggen dat dit gezien de vele – tot nog toe onbekende – details bijna niet anders kan.

Eén van de details die vandaag naar buiten komt, heeft met Harry’s beste vriend te maken. De man heet Tom Inskip en luistert ook naar de liefdevolle bijnaam Skippy. Tom had zo z’n twijfels over Meghan en haar bedoelingen. Dit besprak hij dan ook met Harry. Hij raadde hem zelfs aan eerst een tijdje met haar te gaan samenwonen. In plaats van een korte tijd daten en toen al een huwelijksmoment prikken. Harry was not amused door deze opmerkingen. Volgens de schrijvers van Finding Freedom kwetste het hem dat iemand die zo dicht bij hem stond, niet gewoon op zijn oordeel zou vertrouwen.

Net als met de andere onthullingen en details die deze dagen naar buiten komen, blijft het gissen wat er precies van klopt. Feit is wel dat de royal family niet wakker ligt van de aanstaande publicatie. En dat Meghan in de tussentijd haar handen nog vol heeft aan het trachten te winnen van een rechtszaak tegen enkele roddelbladen in Engeland.

Tijdens één van de laatste bezoeken als royals aan Groot-Brittannië door het paar, werd dit prachtige plaatje geschoten. De fotograaf vertelt het verhaal van de totstandkoming van de foto.

Lees ook:

Raad je plaatje: welke royal hoort bij de outfit?

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen