Britse royals niet bezorgd om boek Harry en Meghan

Aan het eind van de zomer moet een boek over Harry en Meghan in de winkels liggen. Over eventuele onthullingen daarin maken Elizabeth en de haren zich nauwelijks zorgen.

Door de jaren heen is er al zó veel geschreven over leden van het Britse koningshuis, dat Elizabeth en de rest van de familie – naar verluidt – weinig nachtrust verliezen met zich zorgen maken om deze nieuwe publicatie. Het boek over Harry en Meghan gaat Thoroughly Modern Royals: The Real World of Meghan and Harry heten. Naar waarschijnlijkheid een kijkje in het leven van de twee, in de periode dat ze nog volop royals waren én daarna, toen ze zich steeds verder terugtrokken.

Lees ook:

En dat terwijl het Britse koningshuis nu juist zo klaar was met de hele ‘toestand’ rondom het stel. Het liefst zouden zij het gewoon achter zich willen laten. Jaren geleden werd al eens een boek over prinses Diana uitgebracht, waarbij er hulp van binnen het koningshuis kwam om dit te schrijven. Voor het nog te verschijnen boek hebben Harry en Meghan ook zelf meegewerkt, zij gaven diverse interviews die verwerkt zullen worden in de tekst. Het wordt ‘hun’ verhaal.

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: Instagram @theroyalfamily

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen