Raad je plaatje: welke royal hoort bij de outfit?

We geven je steeds een deel van een prachtige royal outfit te zien. Kun jij er wijs uit worden en weet je bij welke royal de outfit hoort? Een fijne afleiding, zo op de hete maandag.

Royals hebben zo hun eigen voorkeur voor kleding. Soms zijn er vaste designers. Soms wordt iets nieuws geprobeerd. En net zo vaak kiezen ze voor veilig, bescheiden. Wij zetten 5 foto’s voor je klaar, waarop je niet direct ziet wie de kleding draagt. Kun jij uitvogelen van welke royal de outfit is? De oplossing staat onderaan, dus niet te snel scrollen!

Een makkelijke om erin te komen. Jij ziet natuurlijk meteen wie deze blauwe, kanten jurk draagt.

Voor iedereen met een getraind oog voor militaire uniforms: doe eens een gok? Wellicht helpt het vlaggetje je op weg.

Carl Philip Uniform Detail 1

Deze hele casual outfit werd destijds behoorlijk groot uitgemeten in de media. Kun jij raden van wie de benen zijn?

Diana Casual Outfit

Deze herken je vast nog wel! Overduidelijk een bruidsjurk. Gedragen in 2011. Ontworpen door Sarah Burton voor Alexander McQueen.

Kate Wedding Dress

Twee royals in één klap! Als je deze weet te raden, ben je professioneel royalty-kenner. We zien de twee namelijk in niet-alledaagse outfits. En ook niet in iets moois van een designer.

Albert Anne

Lees ook:

Royals met dezelfde kledingsmaak

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @koninklijkhuis, @kungahuset, @kensingtonroyal, @monacoprincelyfamily

Oplossing: Máxima – bij de inhuldiging van Willem-Alexander als koning, in 2013 -, Carl Philip van Zweden – bij een bezoek aan het hoofdkantoor van de Zweedse krijgsmacht in april 2020 -, prinses Diana die de sportschool verlaat halverwege de jaren 90 -, – Kate op haar trouwdag, een replica van de jurk werd kort erna door een bekende modeketen verkocht voor ongeveer 300 euro -, en Albert van Monaco samen met prinses Anne van het Verenigd Koninkrijk, op die dag kreeg Albert een eredoctoraat van de universiteit van Edinburgh, hun kleding zijn ceremoniële gewaden

Carl Philip Militair Uniform
Diana Casual Outfit
Kate Wedding Dress
Albert Anne Monaco Engeland

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen