luxe ziekenhuis

In dít luxe ziekenhuis ligt Kate Middleton

Een aantal dagen geleden werden we opgeschrikt door het nieuws dat prinses Kate in het ziekenhuis ligt. Dít is het luxe ziekenhuis waar ze in verblijft.  

Kate Middleton ligt sinds woensdag 17 januari in het ziekenhuis. In een social media post liet Buckingham Palace weten dat de prinses is geopereerd aan haar buik. Ook werd er gezegd dat ze zeker nog tien tot veertien dagen in het ziekenhuis moet blijven. Maar in welk ziekenhuis ligt de populaire prinses? 

Luxe ziekenhuis in Londen

Volgens The Mirror ligt Kate Middleton in The London Clinic, dat ook wel omschreven wordt als een luxe privé-ziekenhuis in Londen. Ze heeft daar een luxe suite waar ze kan herstellen. De grote badkamer heeft daarnaast luxe verzorgingsproducten. Daarnaast worden er speciale maaltijden naar wens gemaakt. Alles om de prinses de beste zorg te bieden en haar zo snel mogelijk weer op de been te krijgen. The Mirror vertelt het volgende over de maaltijden: “Het catering-team houdt rekening met de behoeftes van elke patiënt en werkt nauw samen met diëtisten om een ideaal menu samen te stellen dat het herstelproces kan versnellen. Alle gerechten worden gemaakt met verse producten en ze hebben zelfs een hoofdchef die diverse awards heeft gewonnen.”

Lees ook: Prinses Kate opgenomen in het ziekenhuis voor buikoperatie

The Princess Of Wales Recovers In The London Clinic After Successful Abdominal Surgery
Het luxe ziekenhuis waar prinses Kate verblijft

Lang herstel voor de boeg

Er werd bekend dat prinses Kate nog zeker tien tot veertien dagen in het ziekenhuis moet blijven. Ook wanneer ze uit het ziekenhuis mag, zal ze thuis nog een lange tijd moeten herstellen. Naar verwachten kan ze pas na Pasen weer haar koninklijke taken oppakken. Tot die tijd staat alles in het teken van herstel. 

Lees ook: William had Kate moeten waarschuwen

Meer bekende mensen in het ziekenhuis

Prinses Kate is niet de enige die in dit bekende ziekenhuis heeft gelegen. Zowel prins Philip als prinses Margaret hebben hier weleens meerdere dagen gelegen. Ook John F. Kennedy heeft er in het verleden een aantal dagen doorgebracht. Actrice Elizabeth Taylor werd hier in 1963 opgenomen, nadat ze op een filmset in Londen was gevallen.

Tip van de redactie

In Beatrix – Dwars door alle weerstand heen ontrafelt Jutta Chorus het turbulente tijdperk van Beatrix na 2000. Tussen koninklijke rust en ongekende uitdagingen, toont deze vorstin veerkracht en vastberadenheid. Wat waren haar offers? Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES
DATUM 23-01-2024

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl

Jutta Chorus