Harry en Meghan

Komen Meghan en Harry Kerst vieren in Engeland?

Het was de bedoeling dat het royal koppel in december weer in Engeland zou zijn, voor het vervolg van de rechtszaak tegen een aantal tabloids. Het ligt echter niet in de lijn der verwachting dat Meghan en Harry deze kant op komen.

Het is zo’n perfect feestdagenplaatje: de royal family weer samen rond de kerstboom. De kans dat dat gebeurt, lijkt echter klein. Net als in andere landen, kent Groot-Brittannië natuurlijk nog allerlei maatregelen en restricties in verband met corona. Mensen mogen er slechts in kleine groepjes samenkomen, net als in Nederland.

Maar nu het november is, werd door royaltyfans en -experts wel degelijk even vooruitgeblikt naar december. In januari vindt namelijk het vervolg van de rechtszaak van Meghan en Harry tegen een aantal bladen plaats. En de bedoeling was dat zij hiervoor wél naar Engeland zouden afreizen en om zich optimaal te kunnen voorbereiden alvast in december te arriveren. Via een woordvoerder is echter later weten dat er op dit moment geen plannen gemaakt worden om tegen die tijd naar Engeland te vliegen.

Meghan en Harry waren afgelopen maart nog in het Verenigd Koninkrijk. Harry handelde zijn laatste koninklijke verplichtingen af. En had bovendien nog een lang en goed gesprek met zijn oma, Elizabeth. Maar zoontje Archie is al veel langer niet meer in Engeland geweest. Toen Harry en Meghan naar Canada verkasten – de tussenstop voordat zij zich in Amerika vestigden – bleef Archie steeds in Canada.

South Africa Britain Royalty

LEES OOK:

Delphines 17-jarige dochter doneert haar haar

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, Sussex Royal