Belgium Royalty

Delphines 17-jarige dochter doneert haar haar

Het gaat om Josephine. Sinds de erkenning van haar moeders afkomst, zelf nog maar nét een prinses. De jongvolwassene doneert haar lokken aan Think Pink Belgium.

Een bijzonder en positief nieuwtje uit België. En wij hebben zo het vermoeden dat we nog wel meer gaan horen van en via Delphine Boël en haar gezin. Je las bij ons natuurlijk al over de ontmoeting die zij had met haar (half)broer Filip. En vorige week was daar – behoorlijk snel en daarmee onverwacht volgens kenners – ook een ontmoeting tussen haar en haar vader Albert en Paola.

Delphines dochter Josephine staat ditmaal in de spotlight. Zij heeft 5 jaar lang ‘gespaard’ tot haar haar lang genoeg was om te kunnen doneren. Het goede doel, Think Pink Belgium, richt zich op de strijd tegen borstkanker. Er is wel 45 cm. van Josephines hoofd geknipt! Met dat gezonde haar kunnen vervolgens pruiken gemaakt worden voor chemotherapiepatiënten.

Delphine deelt een aantal leuke foto’s van haar dochter. Eentje in de kappersstoel. En een foto waarop Josephine haar afgeknipte haar vasthoudt. En eentje van de afgeknipte staarten mét een meetlint erbij.

Delphine Boël Instagram Foto 1
Delphine Boël Instagram Foto 2
Delphine Boël Instagram Foto 3

LEES OOK:

Bekijk de eerste babyfoto’s van het kroonprinselijk paar van Albanië

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, Instagram @delphine_boel