Kim Kardashian Gaat Prinses Kate Zoeken Royalty Online

Kim Kardashian grapt dat ze prinses Kate gaat ‘zoeken’

Na de Photoshop-fail van prinses Kate (42) zijn er nu zelfs geruchten ontstaan over haar afwezigheid, ook in Hollywood. Realityster Kim Kardashian (43) maakt er een grapje van en zegt dat ze op zoek gaat naar de prinses. Dat deelt ze op Instagram.

‘Onderweg om Kate te zoeken,’ schrijft Kim onder een reeks foto’s van zichzelf. Hoewel veel volgers moeten lachen om de opmerking, ontvangt de realityster ook kritiek. ‘Ze is aan het herstellen van een grote operatie! Heb alsjeblieft wat respect,’ pent iemand over de buikoperatie van Catherine.

Lees ook: Britten niet blij met koning Willem-Alexander die grap maakt over prinses Kate

Buikoperatie van Catherine

De echtgenote van prins William, heeft onlangs een buikoperatie ondergaan. Ze is al geruime tijd niet meer in het openbaar verschenen. Het zou de bedoeling zijn dat zr haar taken pas weer na Pasen hervat. Op social media wordt echter druk gespeculeerd over andere redenen voor de afwezigheid van Catherine. Er worden onder andere relatieproblemen met William genoemd.

Lees ook: Bizar: Paleismedewerkers hebben prinses Kate na ziekenhuisopname niet meer gezien

Tip van de redactie

Ontdek de onbekende Charles: zijn liefdes, passies en geheimen. Sally Bedell Smith biedt in Prins Charles een diepgaande blik op zijn complexe leven, van kindertijd tot voorbereiding op de troon. Een biografie die verrast en verrijkt. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST: DENISE DELGADO
BEELD: GETTY IMAGES