Grap Willem

Britten niet blij met koning Willem-Alexander die grap maakt over prinses Kate

Wie heeft de photoshop fail van prinses Kate niet gezien? Ook koning Willem-Alexander is het niet onopgemerkt gebleven en maakte hier een opmerking over. 

Een aantal weken geleden werd prinses Kate aan haar buik geopereerd. Sindsdien is ze aan het herstellen. Het Britse volk is volop aan het speculeren wat er precies aan de hand is met de prinses, zeker nadat ze een bewerkte foto van zichzelf en haar kinderen had gepost op Instagram.

Hollandse humor 

Onze koning Willem-Alexander heeft ook de heisa rondom de bewerkte foto van prinses Catherine meegekregen. Sterker nog, Willem-Alexander grapte erop los over het voorval. Tijdens een werkbezoek in Zutphen vertelde een kind tegen koning Willem-Alexander dat ze een foto van hem en zijn familie had gezien. De koning antwoordde daarop: “Echt waar? Ik heb in elk geval niet gephotoshopt.”

Lees ook: William en Catherine kunnen wel lachen om goede grap

Prinses Kate
Prinses Catherine

Britse pers niet blij met grap

De grap van koning Willem-Alexander is ook de Britse pers niet ontgaan. Hallo Magazine! plaatste een artikel met de kop: “Koning Willem-Alexander maakt grapjes over de Photoshop-controverse van prinses Kate”, ook nog diverse andere nieuwssites hebben dit nieuws gebracht. Erg positief zijn ze niet. “Koning Willem-Alexander maakt Kate belachelijk”, wordt er diverse keren door magazines geschreven. 

Lees ook: Prins William grapt over teruglopende haarlijn

Tip van de redactie

In de bestseller Diana. Haar eigen verhaal onthult Diana intieme details van haar leven. Andrew Morton biedt ongeëvenaarde inzichten, gebaseerd op geheime interviews met de prinses. Deze biografie, bijna een autobiografie, belicht Diana’s meest persoonlijke momenten. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl