The Prince Of Wales Attends 'international Year Of The Reef' 2018 Meeting

Is er nog hoop op verzoening tussen Harry en Charles?

Volgens insiders van ‘The Mirror’ zijn zowel Charles als William niet van plan om Harry te ontmoeten tijdens zijn bezoek aan Engeland. Ook zou Harry zelf geen intentie hebben om zijn vader of broer een bezoek te brengen wanneer hij in Londen is.

Is er überhaupt nog hoop voor koning Charles (74) en prins Harry (38) om te verzoenen? “Ik ben er zeker van dat de koning hem mist”, vertelt een nabije bron van het koninklijk huis aan ‘People’.

Kloof

De kloof tussen prins Harry en de royals lijkt groter dan ooit. Koningin Elizabeth was degene die de familieleden bijeen bracht, Maar de scheuren binnen de familie begonnen vooral te ontstaan toen de jongste zoon van koning Charles en zijn vrouw Meghan in 2020 het Verenigd Koninkrijk verlieten voor de Verenigde Staten. Sindsdien zijn de relaties gespannen gebleven.

Hoop voor de toekomst

“Ik ben er zeker van dat de koning hem mist. Harry is vermakelijk, warm en zeer liefdevol. En ze hadden een geweldige relatie,” vertelt een insider aan ‘People’. Koning Charles ‘neigt naar de compassievolle stijl van familieleiderschap in plaats van de disciplinaire,’ voegt koninklijke biograaf en auteur van ‘Queen of Our Times’ Robert Hardman, toe. Dat zou wat hoop voor de toekomst betekenen. 

Drama afgenomen

Ondanks Prins Harry’s aanwezigheid bij de WellChild Charity Awards gisteren, voordat hij naar de Invictus Games in Duitsland vertrekt, lijkt een hereniging met zijn broer of vader op korte termijn onwaarschijnlijk volgens bronnen. Prins William voelt zich verraden door Harry’s uitspraken in zijn memoires ‘Spare‘ en de Netflix-docuserie Harry & Meghan, maar hij verwerkt zijn gevoelens in privé, zeggen insiders. Een bron die beide broers kent, merkt op dat het publieke drama enigszins is afgenomen.

#Royalty Beeld: Getty Images

Leestip

BESTEL HIER