Meghan Markle

Raadsels rond Meghan Markle

Meghan Markle, de vrouw van prins Harry zou een rol spelen bij de Invictus Games in het Duitse Düsseldorf.

at is precies de rol van Meghan Markle en de Invictus Games? Die Games beginnen zaterdag, in de aanwezigheid van prins Harry, de bedenker van het evenement, een soort Paralympics voor militairen. Harry bedacht het concept niet alleen, maar zorgde ook dat het een succes werd. Hij maakte er zelfs een serie over voor Netflix. Die flopte totaal, maar dat doet niets af aan de prestatie.

Rollen

Langzaam maar zeker werd het programma bekend en de rollen die prins Harry en Meghan Markle daarin zouden spelen. Wat Meghan precies zou gaan doen was niet meteen helemaal duidelijk, maar dat ze prominent aanwezig zou zijn stond buiten kijf.

Meghan Markle in Den Haag

Het laatste wat we hoorden was dat ze een integraal onderdeel zou vormen van de slotceremonie. Alleen – in de laatste update voor het programma komt ze helemaal niet voor! Volgens bronnen dichtbij het koppel zou haar aanwezigheid bij het spektakel waarmee de Games eindigen per ongeluk in het programma zijn geslopen.

Bij de vorige editie, in Den Haag, sprak Meghan de verzamelde sporters nog toe en kondigde ze haar echtgenoot aan. Ze liet zich bovendien zien bij een liefdadigheidsorganisatie voor non-binaire kinderen.

Tip van de redactie

eloise
KLIK HIER

Mail Online

#Royaltynl beeld GettyImages

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty