personal assistant

Híerom huurt prins William voor het eerst een fulltime personal assistant in 

Nu koning Charles ziek is en prinses Kate nog aan het herstellen is, heeft prins William het drukker dan ooit gekregen. Zo druk dat hij wat extra hulp heeft ingeschakeld.

Niet alleen prins Williams vader, koning Charles, is ziek. Ook prins Williams vrouw, prinses Kate, was dat. Zij werd een aantal weken geleden aan haar buik geopereerd en is sindsdien aan het herstellen. Er is de afgelopen twee maanden dus extra veel werk op het bordje van prins William gekomen. 

Liever niet

Prins William wilde een lange tijd liever geen personal assistant aannemen, want die staan heel erg dicht bij het leven van de royals. De butler van prinses Diana bijvoorbeeld, werd een tv-ster nadat hij allemaal vertelde wat er binnen de paleismuren gebeurde. Dit wilde prins William dan ook zien te voorkomen. 

Lees ook: Kate Middleton spijt van haar verloving met William

Werkdruk erg hoog

Nu niet alleen zijn vader, maar ook zijn vrouw niet aan het werk zijn, wordt de werkdruk voor prins William wel heel erg hoog. Volgens The Mirror heeft prins William daarom besloten om toch een fulltime personal assistant aan te nemen. Deze nieuwe bediende zal onder andere verantwoordelijk zijn voor de kleding van de kroonprins. Ook zal de bediende af en toe meegaan op trips naar het buitenland. 

Lees ook: William en Catherine willen fulltime nanny

Prins William Getty Images Royalty online
Prins William

Nieuwe baan 

De nieuwe personal assistant is niet een geheel onbekende voor prins William. Het is een twintiger die eerder al voor Queen Elizabeth werkte. The Mirror vertelde hierover het volgende: “In het verleden zorgde William zelf voor z’n outfits. Een personal assistant vond hij pretentieus en onnodig, maar door z’n drukke agenda kan hij nu niet anders dan extra hulp inschakelen.” Wij hopen dat de kroonprins hierdoor wat meer rust gaat ervaren. 

Lees ook: Dit is de nieuwe private secretary van prins William

Tip van de redactie

Deze glazen kroon theelichthouder straalt landelijke romantiek uit. Kaarslicht tovert er een warme gloed in. Perfect te combineren met andere theelichthouders voor een sfeervol geheel. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl