gerecht PRINS WILLIAM

Dít is het favoriete gerecht van Prins William en het is allesbehalve chic

Net zoals iedereen heeft ook prins William een favoriet gerecht. Iets wat hij het liefst iedere dag eet. En het is een gerecht wat we niet zo snel bij hem zouden verwachten. 

Net zoals iedere royal, heeft ook prins William thuis personeel dat iedere dag weer voor hem en zijn gezin kookt. Op die manier krijgen ze altijd heerlijk eten binnen. Ingewikkeld hoeft het van de prins niet te zijn, want hij geniet het meest van zijn favoriete gerecht dat zeker niet chic is. 

Vlees, vlees en nog eens vlees

The Daily Mail sprak met een voormalig chefkok van de royals en hij verklapte wat het favoriete gerecht van de kroonprins is. William houdt van vlees en eet het liefst gebraden vlees. Een steak, een gebraden kippetje: het gaat er allemaal goed in bij de prins. 

The Prince Of Wales Visits Surrey
Prins William aan het koken? Dat komt niet vaak voor!

Combineren met diverse gerechten

Ook laat de chefkok weten hoe William zijn eten het liefst eet. Zijn steak eet hij het liefst medium, met daarbij wat geroerbakte groenten en aardappelen. En ook zijn kip combineert hij het liefst met groenten of een salade, en daarbij wat aardappelen. Natuurlijk kunnen lekkere sausjes daarbij niet ontbreken. 

Lees ook: Dít eet koningin Camilla allemaal op een dag

Geen keukenprins

Prins William is volgens de chefkok geen keukenprins. Wel laat de chefkok weten dat Williams vrouw, prinses Catherine, wél kan koken. Zo stond ze voordat ze ziek werd geregeld in de keuken om de beste gebraden kip klaar te maken. Niet alleen is prins William fan van haar gebraden kip, maar ook genoot prins Harry vroeger volop van dit gerecht.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES