eet koningin Camilla

Dít eet koningin Camilla allemaal op een dag

Koningin Camilla houdt net zoals iedereen ook van lekker eten en drinken. Benieuwd wat zij doorgaans allemaal eet op een dag? Bekijk hier een leuk overzicht. 

Koningin Camilla liet eerder al weten dat ze graag in de keuken staat en de lekkerste dingen maakt. Vooral voor de feestdagen neemt ze hier ruim de tijd voor. In het dagelijks leven heeft ze veel personeel die keer op keer weer de lekkerste dingen voor haar maken. 

Ontbijten als een Queen

Hello! Magazine dook in het dieet van koningin Camilla en zij kwamen achter een paar leuke details. Koningin Camilla eet bijvoorbeeld elke ochtend een roerei als ontbijt. Ook gaan gebakken eieren met kaas er graag in. Dat ze elke ochtend verse eieren eten, dat is geen verrassing. Koning Charles heeft namelijk al jaren zijn eigen kippen op landgoed Highgrove. 

Lees ook: Beatrix serveerde buitenlandse gast kip met appelmoes

Lunchen als Queen Camilla 

Naast kippen, worden er op Highgrove ook biologische groenten verbouwd. Ook hiervan eet koningin Camilla graag. Ze vindt het erg belangrijk op gezond te eten. Als lunch eet ze graag een verse salade, met groenten uit eigen tuin en daarbij een stuk vis. Ze vindt het namelijk ook belangrijk om gezonde vetten te eten en die zitten natuurlijk in vis. 

Lees ook: Dit aten Felipe en Letizia in Cádiz

Queen Elizabeth Ii Platinum Jubilee 2022 The Prince Of Wales And Duchess Of Cornwall Attend Big Jubilee Lunch At The Oval
Koningin Camilla met lekkere taarten

Avondeten met Camilla 

Queen Camilla houdt van echt Brits eten. Ze is vooral dol op kip en gerechten als gebraden kip, stoofschotels met kip en cottage die worden dan ook vaak voor haar klaargemaakt. Dit met wat groenten en aardappelen on the side

Drankje on the side 

Naast eten moet een koningin natuurlijk ook drinken. Ze drinkt de hele dag door het liefst veel water. Naast water, is ze ook dol op een goed glas rode wijn. Dit komt niet als een hele grote verrassing, want haar vader zat vroeger in de wijnhandel. Hierdoor heeft ze altijd de lekkerste en beste wijnen mogen proberen. 

Lees ook: Lunchkiekjes: royal die aan het eten zijn

Tip van de redactie

Ontdek de onbekende Charles: zijn liefdes, passies en geheimen. Sally Bedell Smith biedt in Prins Charles een diepgaande blik op zijn complexe leven, van kindertijd tot voorbereiding op de troon. Een biografie die verrast en verrijkt. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl