Letizia En Felipe (2)

Dit aten Felipe en Letizia in Cádiz

Het bezoek aan de stad was voor Letizia en Felipe een grote triomftocht, en Felipe had nog een verrassing in petto.

Maar er moest ook worden geluncht, en daarvoor was een bijzondere locatie gekozen: de smederijwerkplaats van het El Dique Museum van de Navantia scheepswerven.

Lichte marinade

Het menu werd bereid door de El Faro Groep, een van de vlaggenschepen van de gastronomie van Cádi,z met drie restaurants en een cateringdienst. Felipe en Letizia kregen typisch lokale gerechten voorgezet. Eerst almadraba tonijnsalade in een lichte marinade van sherryazijn met gekonfijte groenten. Daarna gebakken zeebrasemlendenen op een plantaardige marinade. Tenslotte een donkere chocoladetimbaal met citrussaus. Alles weggespoeld met Barbazul rode en witte wijnen.

Javier Córdoba, catering directeur van de El Faro Groep, vertelde HOLA.com dat Felipe en Letizia ‘alles aten’ en dat, hoewel de maaltijd snel moest, ‘ze ontspannen waren en je kon zien dat ze het naar hun zin hadeden’.

Flamenco

Felipe en Letizia wilden iets aardigs doen voor het personeel dat de maaltijd verzorgde. Ze besloten te poseren met de obers die het eten serveerden, meestal zeer jonge jongens en meisjes.

Later die dag verraste Felipe vriend en vijand – en zo te zien Letizia – door mee te drummen met een flamencogezelschap. Want dat kan hij ook.

chanel
KLIK HIER

Hola!/Getty Images

#Royaltynl