prinses Eugenie treedt voor het eerst naar buiten na zwangerschap royaltynl

Eugenie wordt zenuwachtig van Instagram

Prinses Eugenie houdt haar eigen Instagram-account bij en maakte ooit eens een spelfout. Daar heeft ze nu nog nachtmerries van.

Eugenie is de jongste dochter van Sarah Fergusson en prins Andrew en is actief op Instagram. Daar worden we af en toe getrakteerd op foto’s van haar zoontjes. En op mode. Eugenie startte met Instagram vlak voor ze met haar Jack trouwde en dat was vorige week 5 jaar geleden.

In een Britse podcast spreekt ze over haar aanwezigheid op social media. Eugenie vertelt daarin dat ze nerveus wordt van Instagram. Ze maakte ooit een grammaticafoutje (your in plaats van you’re) en toen volgde een lading aan kritische comments. Inmiddels wordt ze zenuwachtig voor iedere post die ze plaatst. En zegt dat ze alles vooraf door wel 5 mensen laat nalezen.

Eugenie zegt dat ze vooral met Instagram is gestart omdat ze graag wil dat mensen de echte Eugenie zien. “Er is zoveel niet kloppende informatie te vinden”, geeft ze aan. Dat probeert ze op Instagram recht te zetten of voor te zijn.

Inmiddels let de prinses vooral op haar spelling. Ze was erg onder de indruk van de golf van kritiek die volgde op het taalfoutje dat ze ooit dus online slingerde.

Eugenie bij een evenement van de Britse Vogue

Eugenie Bij Vogue World London Screenshot Instagram

LEES OOK: 9x prinsessenjurken om bij weg te dromen

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty.

Bron: Hello!, beeld: Instagram @princesseugenie

#royaltynl