Trooping The Colour 2024

Dít is wat Charlotte tegen Louis zei tijdens balkonscène

Prinses Charlotte (9) leek zaterdag tijdens Trooping the Colour haar rol als oudere zus zeer serieus te nemen. Ze wees haar jongere broer prins Louis (6) niet één, maar twee keer terecht.

Charlotte nam de leiding en beval de ondeugende Louis om rechtop te staan op het balkon van Buckingham Palace.

De prins, die bekend staat om het stelen van de show bij grote koninklijke evenementen, stond op het platform voor duizenden mensen met zijn armen een beetje gebogen voor het volkslied. Volgens liplezer Juliet Sullivan zei zijn oudere zus toen: “Louis, doe je handen omlaag!”

Prins Louis werd eerder die dag al gecorrigeerd door zijn zus toen ze zei dat hij moest stoppen met dansen. Op dat moment stond hij bij een raam in het Horse Guards-gebouw terwijl Charlotte naar koning Charles wilde kijken die de troepen inspecteerde buiten. Ondertussen leek hun moeder, de prinses van Wales, te glimlachen terwijl ze de interactie tussen haar kinderen bekeek.

Trooping The Colour 2024
Trooping The Colour 2024

Lees ook: Dít is de bijzondere hobby van prins Louis 

Louis is geliefd bij veel koninklijke fans vanwege zijn levendige gedrag. En zaterdag was geen uitzondering. De jonge prins trok weer gekke gezichten tijdens een rit met de koets samen met zijn moeder, broer en zus. Hij leek niet erg enthousiast tijdens de rit en trok een frons terwijl hij uit het raam staarde met open mond. Een andere foto van de jonge prins toonde hem fronsend, met zijn mond naar beneden getrokken.

Trooping The Colour 2024
Trooping The Colour 2024

Lees ook: Foto’s: Hoera, prins Louis is 6 jaar 

Op een ander moment leek de zesjarige zich te vervelen tijdens het lange, formele evenement en werd hij gezien terwijl Louis zijn gezicht vertrok, met de gordijnen speelde en gaapte.

Trooping The Colour 2024
Trooping The Colour 2024

Tip van de redactie

Ontdek de onbekende Charles: zijn liefdes, passies en geheimen. Sally Bedell Smith biedt in Prins Charles een diepgaande blik op zijn complexe leven, van kindertijd tot voorbereiding op de troon. Een biografie die verrast en verrijkt. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST: DENISE DELGADO
BEELD: GETTY IMAGES