prins Louis 6 jaar

Foto’s: Hoera, prins Louis is 6 jaar 

Prins Louis, de zoon van kroonprins William en prinses Catherine, is jarig. Hij mag vandaag alweer zes kaarsjes uitblazen. Lees hier hoe de familie het dit jaar viert.

Kensington Palace maakte op 4 september 2017 bekend dat Wiliam en Kate in verwachting waren van hun derde kind. Louis Arthur Charles, zoals hij voluit heet, kwam op 23 april 2018 ter wereld. Hij is de vierde in lijn voor de Britse troonopvolging. 

Louis 6 jaar

Het is natuurlijk groot feest in de Britse royal familie, nu Louis 6 jaar is. Toch zal het wel een andere verjaardag worden dan anders. Niet alleen heeft zijn moeder, prinses Kate, kanker, maar ook zijn opa, koning Charles. Daarom wordt er verwacht dat de Britse koninklijke familie het klein zal gaan vieren. Geen uitgebreid feest, maar gewoon een taartje en iets lekkers als avondeten. 

Lees ook: Op de foto met een gek bekkie? Deze royals doen het gewoon

Gekke bekken van prins Louis

De jongste zoon van prins William en prinses Catherine is een schattig en ondeugend jongetje. Hij is dol op de spotlights en hij vindt het heerlijk om de fotografen te plagen. Hieronder een leuk overzicht van gekke bekken van de jarige prins. 

Queen Elizabeth Ii Platinum Jubilee 2022 Trooping The Colour
De gekke bekken van Louis
Trooping The Colour 2023
Niets is saai met hem
Their Majesties King Charles Iii And Queen Camilla Coronation Day
Hij is dol op foto’s
6 jaar
Louis 6 jaar – gefeliciteerd lolbroek!

Lees ook: Prins William: ‘gek genoeg is het VK nu op zijn best’

Tip van de redactie

Deze glazen kroon theelichthouder straalt landelijke romantiek uit. Kaarslicht tovert er een warme gloed in. Perfect te combineren met andere theelichthouders voor een sfeervol geheel. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl