Louis Bijzondere Hobby

Dít is de bijzondere hobby van prins Louis 

William ging op bezoek bij een liefdadigheidsinstelling en liet ook direct wat los over zijn jongste zoon. Hij heeft namelijk een wel heel bijzondere hobby. 

Het is de afgelopen maanden niet makkelijk voor prins William, zijn vrouw prinses Kate en hun drie kinderen. Prinses Catherine heeft namelijk kanker en wordt hier nu voor behandeld. Na een maand thuis te zijn geweest bij zijn vrouw en kinderen, is prins William weer rustig gestart met werken. 

Leuk detail

Tijdens het bezoek aan liefdadigheidsinstelling Surplus to Supper, kregen de medewerkers ook de kans om de prins op een persoonlijk vlak beter te leren kennen. Een medewerker vroeg direct naar zijn kinderen. Prins William deelde een leuk detail over zijn jongste zoon Louis, want de 6-jarige prins heeft wel een hele leuke sport als bijzondere hobby. 

Lees ook: 3 Nederlandse royals en hun bijzondere hobby’s

Cricket als bijzondere hobby

De prins is namelijk dol op cricket en speelt dit dan ook graag, maar hoe komt dit precies? Prins William en prinses Kate nemen hun kinderen al jaren mee naar grote sportevenementen, ook is Louis al meerdere keren meegeweest naar een cricket wedstrijd. Hier ontstond zijn voorliefde voor deze sport.

Lees ook: De bijzondere hobby van de dochter van Caroline

Trooping The Colour 2023
Trooping The Colour 2023

Liefhebbers van sport

Niet alleen is Louis dol op cricket, ook zit hij samen met zijn broer, prins George, op rugby. Prinses Kate liet eerder al weten dat de twee het ontzettend leuk vinden. De Britse koninklijke familie zijn dol op sport. Prins William en prins Harry zijn o.a. groot fan van rugby, voetbal, tennis en polo. Het is dus duidelijk dat deze voorliefde voor sport door de koninklijke aderen stroomt. 

Lees ook: Dit zijn de hobby’s van Willem-Alexander

Tip van de redactie

Droom je ervan om net zo fit en energiek te zijn als de Britse koninklijke familie? Begin vandaag nog met een Fitbit Charge 6. Met geavanceerde tracking voor elke activiteit, helpt het je koninklijke fitnessdoelen te bereiken. Voor meer info klik op onderstaande button. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl