Floris

3 Nederlandse royals en hun bijzondere hobby’s

Ze kunnen je nog flink verrassen, die binnenlandse royals. We vertellen je wat Bernhard jr., Floris en Beatrix het liefst doen in hun vrije tijd. Wellicht raak je geïnspireerd en volg je hun voorbeeld!

Misschien heb je zelf ook wel een vrijetijdsbesteding die vrij opvallend is… parapenten of meubels maken? Maar de kans is nog iets groter dat je net als vele andere Nederlanders kiest voor wat sporten, wat lezen, af en toe een gezelschapsspel spelen en lekker (uit) eten. Deze royals hebben een anders-dan-anders hobby die ze niet onder stoelen of banken steken. Lees en kijk mee!

Prins Floris mag graag dj-en. Dat deed hij ook met succes op Koningsdag/Woningsdag in 2020. Toen we allemaal thuis bleven vanwege corona. En onlangs nog op een feestje voor Yolanthe’s stichting. Floris heeft ook een account op SoundCloud, onder de naam Floris van Oranje.

Bernhard jr. is een echte snelheidsduivel. Naast zijn eigenaarschap van een bedrijf dat snelle boten maakt, is hij natuurlijk ook racefanaat op het circuit. Wat een mazzel dat hij mede-eigenaar is van het circuit in Zandvoort, oefenruimte gegarandeerd!

Beatrix boetseert graag in haar vrije tijd! Ze begon er als jong meisje al mee en het werd met de tijd een favoriete (vrije)tijdsbesteding.

Beatrix Boetseert Foto Van Anp

LEES OOK:

Hier shop je de nieuwste boeken over Amalia

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Beeld: Instagram @florisvanoranje, @bernhardvanoranje, ANP, Koninklijk Huis / RVD