Meghan Markle

Dit is waarom koning Charles Meghan Markle niet wil zien

Koning Charles heeft er geen bezwaar tegen om zijn zoon Harry te ontmoeten. Maar Meghan Markle wil hij nu niet zien. En dit zou de reden zijn.

Op 8 mei brengt prins Harry een bezoek aan het Verenigd Koninkrijk. En hoewel de band tussen Harry en zijn vader, koning Charles, niet heel goed is, zou koning Charles zijn zoon toch graag zien. Maar voor Meghan Markle is geen plek in het koninklijk paleis. Althans, dat beweert deze Royalty Watcher.

Wanneer prins Harry in Londen is, ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van de Invictus Games, blijft Meghan Markle thuis. Meghan is dan in Californië met zoon Archie (4) en dochter Lilibet (2).

Dit is waarom Charles Meghan Markle niet wil zien

De Britse koningshuis verslaggever Richard Fitzwilliams meldde aan The Daily Mail dat koning Charles altijd de deur heeft opengehouden voor zijn zoon Harry. Maar dat dat niet betekent dat Charles zijn zoon met open armen ontvangt. Volgens Fitzwilliams zal het nog lang duren voordat Harry met zijn hele gezin richting Engeland vertrekt. En dat is niet alleen omdat zijn kinderen zo jong zijn en een lange vlucht misschien wat veel is voor ze. Koning Charles zou Meghan Markle liever niet zien bij de Invictus Games. Charles zou bang zijn dat de aanwezigheid van Meghan te veel negatieve reacties oproept bij de pers. Negatieve publiciteit over Meghan zou de aandacht afhalen van de Invictus Games.

invictus games harry

Harry en Kate Middleton

Of Harry tijdens zijn bezoek ook nog langsgaat bij zijn schoonzus Kate, is onduidelijk. En of Harry en zijn vader elkaar zullen zien, is ook nog even afwachten natuurlijk.

Lees ook: Dit weten we over Emily Bremers, de ex van Willem-Alexander

Meghan Markle Misan Harriman Podcastdeal Royalty Online

Harry opent Invictus Games

Bekijk hieronder, gratis, hoe prins Harry vorig jaar de Invictus Games opende.

Lees ook: Meghan Markle past haar verlovingsring aan

Tip van de redactie

Wil je lokken die stralen als die van Meghan ? Verwen je haar met Moroccanoil Treatment Light Oil Haarolie. Ontdek hoe je je haar koninklijk kunt behandelen. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST MANON DAELMANS

BEELD GETTYIMAGES