Meghan Markle Past Weer Ring Aan Royalty Online

‘Meghan Markle past haar verlovingsring voor de tweede keer aan’

Het lijkt erop dat Meghan Markle (42) haar verlovingsring van prins Harry voor de tweede keer heeft ‘geüpgraded’ met meer diamanten en door hem groter te maken. Oplettende fans zouden de schijnbare sieradenveranderingen op Instagram hebben opgemerkt. Dat schrijft Mirror.

Oplettende fans hebben opgemerkt dat Meghan Markle (42) haar verlovingsring voor de tweede keer heeft aangepast. Zo zou deze meer diamanten hebben gekregen en groter lijken. Dat schrijft ‘Mirror’.

Het lijkt erop dat de hertogin van Sussex haar verlovingsring opnieuw een upgrade heeft gegeven door er voor de tweede keer diamanten aan toe te voegen. De vrouw van prins Harry werd vorig jaar gedurende acht maanden. Daarna werd Meghan weer gefotografeerd met haar diamanten verlovingsring tijdens een reis naar Jamaica met prins Harry. Vervolgens weer in februari toen ze samen met prins Harry zich bij aanwezig was bij de Invictus Games tour in Canada. Bij beide gelegenheden was te zien dat Meghan de ring droeg met wat leek op ‘verbeteringen’.

Invictus Games 2020 Reception
Meghan’s verlovingsring. © Getty Images

Lees ook: Dit is waarom Harry en Meghan geen derde kind willen

Eerder deze maand deed Meghan mee aan een fotoshoot van de Alliance of Moms met vrienden Kelly McKee Zajfen en Abigail Spencer. Op die foto’s lijkt Meghan’s ring opnieuw te zijn geüpgraded.

Volgens Mirror schreef een oplettende fan: ‘Ik zei al dat ze de ring afdeed om langzaam de grootte van de diamant te veranderen.’ ‘Dus daarom droeg ze het zo lang niet. In de hoop dat niemand foto’s zou vergelijken’, schreef een ander. ‘Ja, dat lijkt wel een diamant die twee keer zo groot is als de originele’, voegde een ander eraan toe.

Lees ook: Meghan Markle lanceert eerste lifestyle product: aardbeienjam

Meghans verlovingsring is een prachtige drie-stenen ring, met twee diamanten uit de sieradencollectie van prinses Diana. Maar slechts 18 maanden na haar verloving heeft Meghan wijzigingen aangebracht aan het sieraad, waarbij ze de gele gouden band heeft vervangen door een delicate met diamanten bezette band. De ring heeft ook een middelste diamant in kussenslijpvorm uit Botswana, gekozen door haar man Harry.

Tip van de redactie

Ontdek de onbekende Charles: zijn liefdes, passies en geheimen. Sally Bedell Smith biedt in Prins Charles een diepgaande blik op zijn complexe leven, van kindertijd tot voorbereiding op de troon. Een biografie die verrast en verrijkt. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST: DENISE DELGADO
BEELD: GETTY IMAGES