2022 Robert F. Kennedy Human Rights Ripple Of Hope Gala © Getty Images

Deze vriendschappen van Meghan liepen op de klippen

Meghan Markle lijkt afstand te nemen van bekende Hollywoodgezichten, waaronder George Clooney.

Volgens berichten lijken de Hollywood-vriendschappen van Meghan Markle op de klippen te lopen. Zo meldt de Britse krant Express. De hertogin zou naar verluidt geen boezemvrienden met zijn met acteur George Clooney.  

De Clooneys

George en zijn vrouw Amal waren stonden dichtbij Meghan en ze bezocht hen in hun huizen in Oxfordshire en LA. Ook was het beroemde Hollywood-stel aanwezig bij haar huwelijk met prins Harry in Windsor. Volgens een bron van Mail on Sunday zijn de banden tussen de twee koppels niet langer zo hecht. George en Amal verschenen in mei nog bij de Prince’s Trust Awards, een organisatie opgericht door koning Charles.

Niet de enigen

Maar de Clooney’s zijn slechts de nieuwste toevoeging aan een lange lijst van Hollywood A-sterren die Meghan en Prins Harry lijken te hebben laten vallen. Zangeres Katie Perry en haar verloofde Orlando Bloom zijn buren van Meghan en Harry in Montecito. Ze stonden naar verluidt dichtbij de hertog en hertogin.

“Katy was op een gegeven moment close, maar ze heeft veel gereisd, dus het was moeilijk om een hechte vriendschap te onderhouden,” vertelde een bron uit Los Angeles aan de Mail.

Afwezig

Ook David en Victoria Beckham waren gasten op Meghan’s bruiloft in 2018 en werden beschouwd als enkele van haar beste vrienden.

Die gunst werd echter niet beantwoord. Meghan en Harry waren namelijk opmerkelijk afwezig op het huwelijk van de zoon van de Beckhams, Brooklyn, met Nicola Peltz in april vorig jaar.

chanel
KLIK HIER

Mirror

#Royaltynl