Harry, Meghan

Paniek om prins Harry en Meghan Markle

Prins Harry en Meghan Markle willen verhuizen, en dat zorgt voor blinde paniek in een buitenwijk van Santa Barbara.

Meer precies in Hope Ranch, een chique buitenwijk van de stad, waar inwoners met angst en beven de komst van prins Harry, Meghan Markle, Archie en Lilibet afwachten.  

Bezorgde bewoners vrezen dat het paar en hun beveiligingsteam de rust zullen verstoren in de rustige gemeenschap, waar huizen gemiddeld $22,5 miljoen kosten en afzondering de ultieme voorziening is. Slechts drie wegen zijn openbaar.

Ophef

‘De mensen die mij gebeld hebben willen geen verandering en ze willen al die ophef niet’, vertelde eene makelaar, die anoniem wilde blijven, aan The New York Post.

‘Mensen zijn niet blij, dat wordt in de stad gezegd. Ze willen dat ze in Montecito blijven en niet zoveel aandacht trekken naar Hope Ranch’, zei een andere makelaar en inwoner van Santa Barbara.

Prins Harry en Meghan Markle zouden al in oktober 2022 op huizenjacht zijn geweest in Hope Ranch. Verhalen over een op handen zijnde verhuizing wakkeren de amper geluwde  onrust nu aan.

Locals

Locals zijn bezorgd dat de komst van Harry en Meghan naar de stad hun gemeenschap zou kunnen veranderen in een verlengstuk van Montecito, de stad waar ze nu wonen. Verhalen uit Montecito helpen ook al niet mee om de paniek te bezweren. Inwoners van Hope Ranch weten zeker dat Harry en Meghans beveiligingsteam straten hadden afgesloten en wandelpaden geblokkeerd.

Buurtbewoners zeiden dat ze Meghan Markle hadden gezien op het privéstrand in Hope Ranch. Velen zijn bang dat de media-aandacht die het stel volgt de rustige buitenwijk zal verstoren.

Tip van de redactie

Loperswol Lopen Zonder Blaren loopwol voetwol wandel wol
Bekijk bij Bol

The New York Post

#Royaltynl