Sarah Ferguson tv-presentatrice This Morning

Deze royal wordt tv-presentatrice

Dat is nog eens een leuke aanvulling op haar toch al heel afwisselende cv. Lees hier wie een job voor de camera’s krijgt.

Ze schrijft kinderboeken, ze heeft een populair YouTube-kanaal en ze is natuurlijk ook oma van inmiddels 3 kleinkinderen. Daar komt nu een bijzondere job bij. Sarah Ferguson wordt namelijk tv-presentatrice! Ze mag de Britse ochtendshow This Morning gaan presenteren.

Maandag

Sarah is – naar verluidt – te zien op maandag. Samen met medepresentators Alison Hammond en Dermot O’Leary. This Morning wordt uitgezonden door ITV en het programma duurt zo’n 2,5 uur. In Sarah’s aflevering komen onderwerpen aan bod die haar na aan het hart liggen. Zoals het beschermen van je huid. En een nieuw thuis voor ontheemde honden vinden. Onlangs nog las je bij ons dat bij de hertogin borstkanker was ontdekt. Sarah is hieraan geopereerd en haar prognose is goed.

Voorleeskanaal

Sarah is van alle markten thuis. Ze schrijft zelf kinderboekjes en leest die – en andere boekjes – voor op een eigen kanaal op YouTube: Storytime with Fergie & Friends. Benieuwd? Eén van haar voorleessessies zie je hieronder.

LEES OOK: Camilla Parker Bowles: hoe kwam ze aan die achternaam?

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty.

Bron: Hello! Beeld: YouTube @ Sarah Ferguson

#Royaltynl