Netflix-serie

In déze Netflix-serie zou Sarah Ferguson wel een rol willen spelen 

De Britse royals zijn dol op Netflixen. Vooral Sarah Ferguson heeft een serie waar ze dol op is. Ze is zelfs zo’n fan, dat ze wel een rol in de serie wil spelen. Om deze serie gaat het. 

Tegenwoordig hebben veel mensen Netflix. Op deze streamingdienst zijn allemaal leuke films, series en documentaires te bekijken. Elke maand komen er weer nieuwe dingen bij. Niet alleen wij, maar ook royals kijken het graag. Zo ook Sarah Ferguson. 

Netflix-serie Bridgerton 

Sarah Ferguson was te gast in het Britse tv-programma Good Morning Britain en daar vertelde ze dat ze dol is op Netflixen. Ze vertelde direct over haar favoriete serie, Bridgerton. De hertogin van York ziet zichzelf zelfs al in deze populaire serie spelen. “Ik vind dat Lady Penelope een vriendin moet hebben die net als ik rood haar heeft. Denk je ook niet?”, vraagt Sarah aan de presentatrice van Good Morning Britain. 

Sollicitatie voor rol

De presentatrice laat het niet daarbij zitten. Zij doet direct een oproepje voor het nummer van de producente van de populaire Netflix-serie Bridgerton: Shonda Rhimes. Wie weet zien we Sarah Ferguson wel in het volgende seizoen van Bridgerton. Dat zou toch geweldig zijn als deze droom voor haar kan uitkomen?

Lees ook: Kijktips: 7x royal series en films op Netflix

Sarah Ferguson
Sarah Ferguson straalt

Beter in haar vel

De afgelopen tijd is het duidelijk te zien dat Sarah Ferguson een stuk beter in haar vel zit. Ze heeft geen makkelijk jaar achter de rug. Eerst werd er borstkanker bij haar vastgesteld en toen dat weg was, bleek ze ook nog huidkanker te hebben. Volgens de doktoren mag ze nog niet zeggen dat ze vrij van kanker is: “Ik moet nog regelmatig gecontroleerd worden, en smeer nu met een crème om de opgelopen zonbeschadiging eruit te krijgen. Dat betekent flinke blaren op mijn gezicht, borst en handen voor drie weken”, vertelt Sarah. Toch blijft de hertogin ondanks alles erg positief: “Ik hoef geen immunotherapie, medicijnen of chemotherapie meer, waar ik ontzettend dankbaar voor ben.”

Lees ook: Vijf dingen die je nog niet wist over The Crown

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES