Kate En William Door De Hel

Op déze manier konden Kate en William hun relatie geheimhouden op de universiteit

Prins William en Kate Middleton probeerden vanaf het eerste moment van hun relatie de paparazzi te omzeilen. Op deze slimme manier deden ze dat. 

Prins William en prinses Catherine zijn inmiddels al heel wat jaren samen. Samen hebben ze drie prachtige kinderen: George, Charlotte en Louis. In de jaren voor hun huwelijk hadden ze een knipperlichtrelatie, maar uiteindelijk is het gelukkig toch goedgekomen. 

Relatie geheimhouden met schuilnaam

Op het moment dat William en Kate verliefd werden, werd er al van alles geregeld om deze verliefdheid uit de media te houden. De beste vrienden van prins William begonnen hem daarom niet meer William te noemen, maar Steve. De naam Steve zou minder aandacht trekken binnen de St. Andrews University dan zijn eigen naam. 

Lees ook: Butler vertelt: zó was Kate vroeger als vriendinnetje van William

Samenwonen met vrienden

Het duurde best nog wel een tijdje voordat de pers op de hoogte was van de relatie tussen prins William en prinses Kate. Dit kwam voornamelijk doordat ze gingen samenwonen met gemeenschappelijke vrienden. Op die manier konden ze dus doen alsof ze alleen maar vrienden waren, maar stiekem waren ze in het diepste geheim al aan het samenwonen. 

Lees ook: Britse royals waarschuwen paparazzi

Traditie William
Kate en William

Verschillende tijdstippen 

Katie Nicholl, de biografe van prinses Kate, vertelde ook dat de twee nooit tegelijkertijd aankwamen of weggingen van feestjes. Ook op deze manier konden ze hun relatie geheimhouden. “Om hun relatie zo lang mogelijk buiten de schijnwerpers te houden, verlieten ze het huis op verschillende momenten en kwamen ze op verschillende tijdstippen aan op feestjes. Ze maakten ook een pact om nooit in het openbaar elkaars hand vast te houden.”

Relatie niet meer te ontkennen

Na een paar maanden was de verliefdheid tussen de twee echt niet meer te ontkennen. Dit gebeurde wanneer de twee zoenend werden gespot tijdens een skireis met vrienden. Vanaf dat moment had de paparazzi het maar druk met de twee. 

Lees ook: Harry en Meghan waarschuwen paparazzi

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl