Toiletten Schoonmaken

Wow! Déze Britse royal maakte vroeger toiletten schoon 

Zo zie je maar, niet alle Britse royals hadden vroeger al een luxe leven. Déze Britse royal maakte vroeger voor haar werk toiletten schoon. 

Veel mensen denken dat iedereen die met een royal trouwt, daarvoor ook al uit een rijke familie kwam, maar niets is minder waar. Niet iedereen wordt met een zilveren lepel in de mond geboren. Er is bijvoorbeeld ook een lid van de Britse royal familie die voor haar huwelijk toiletten moest schoonmaken voor de kost.

Toiletten schoonmaken 

Eén lid van de Britse koninklijke familie maakte vroeger toiletten schoon. We hebben het over Sarah Ferguson. Voordat ze met prins Andrew trouwde had ze een doodnormaal leven.  Ze werkte in de schoonmaak en moest voornamelijk toiletten schoonmaken. Dat is natuurlijk alles behalve ‘royal’.

Geen glitter en glamour

Vroeger was een leven vol glitter en glamour alleen maar iets waar Sarah Ferguson van kon dromen. In het Zweedse tv-programma Skavlan vertelde de hertogin van York dat ze op haar achttiende toiletten schoonmaakte voor de kost. Later werkte ze ook nog in een restaurant als serveerster. Dit werk deed ze tot ze haar prins Andrew tegenkwam. Op dat moment is ze direct met haar werk als serveerster gestopt. 

Sarah Ferguson
Sarah Ferguson

Heerlijk koninklijk leven 

Sarah Ferguson trouwde in 1986 met haar prins Andrew. Tien jaar later gingen de twee alweer scheiden. Ruzie was er niet, de twee wonen 27 jaar na hun scheiding nog steeds samen. Ze steunt prins Andrew met alles en zal altijd achter hem blijven staan. Samen genieten ze op dit moment vooral van hun dochters en kleinkinderen. 

Lees ook: Aha! Hierom zal Sarah Ferguson prins Andrew altijd blijven steunen

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD ANP/GETTYIMAGES