Sarah Ferguson

Aha! Hierom zal Sarah Ferguson prins Andrew altijd blijven steunen

Ook al zijn Sarah Ferguson en prins Andrew al jaren gescheiden, ze zal haar ex-man altijd blijven steunen. En ze heeft daar een goede reden voor. 

In 1986 trouwden de twee in Westminster Abbey. Zes jaar later kwam dit sprookje alweer ten einde en kondigden hun breuk aan. Pas na vier jaar, in 1996, werd de scheiding officieel. Toch bleven de twee altijd bij elkaar in de buurt.

Blijven samenwonen na scheiding

Echt uit elkaar zijn de twee nooit gegaan: Sarah Ferguson en prins Andrew wonen 27 jaar na hun scheiding nog steeds samen in de Royal Lodge. En ze zal haar ex-man dan ook altijd blijven steunen, dit liet ze weten in een groot interview in The Telegraph

Lees ook: Prins Andrew en Sarah Ferguson wonen na hun scheiding nog steeds samen

Schandaal rondom Andrew

Prins Andrew ligt nu al jaren onder vuur vanwege een misbruikaffaire waar hij bij betrokken zou zijn geweest. Ondanks alle negativiteit rondom de prins, blijft Sarah haar ex-man steunen. Sterker nog, alle ophef bracht de twee alleen maar dichter bij elkaar. 

totaal vervallen
Sarah Ferguson met prins Andrew

Aan Queen Elizabeth beloofd 

Waarom ze haar ex-man altijd blijft steunen? Dit heeft ze destijds aan Queen Elizabeth beloofd. Ze vertelde in het interview met The Telegraph dat ze Queen Elizabeth altijd bewonderd en aanbeden heeft. Toen Andrew negatief in de media kwam, zorgde de wederzijdse loyaliteit van de koningin en Sarah alleen maar voor meer respect voor elkaar. 

Lees ook: Prinses Eugenie terug op Instagram na schandaal vader Andrew

Koninklijke titels kwijtgeraakt 

“Tijdens de laatste drie jaar van de koningin heeft haar arme zoon zo’n tumultueuze tijd doorgemaakt. En ik denk dat hare majesteit erg opgelucht was dat ik haar met hem kon helpen, zodat we nog hechter werden. Ze wist dat ik er altijd voor hem zou zijn. Altijd. Omdat ik van haar en hem hou”, vertelde Sarah Ferguson aan de Britse krant.

Lees ook: Sarah Ferguson blijft achter ex-man staan

Untitled Design 18
Untitled Design 18

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES/ANP

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl