bizarre vermogen pappa Middleton

Nu zien: Dít is het bizarre vermogen van Pippa Middleton 

Pippa Middleton, het zusje van prinses Kate, heeft niets te klagen op financieel gebied. Dat blijkt wel uit het bedrag wat op haar bankrekening staat. 

Kate, Pippa en James hebben een goede jeugd gehad. Ouders Middleton hadden een succesvol bedrijf, waardoor de drie kinderen naar een dure privéschool en de beste hockeyclub konden gaan. Wanneer ze volwassen waren, kregen ze een luxe appartement in een chique wijk in Londen. Alles om hun spruiten een zo fijn en makkelijk leven te geven. 

Multimiljonair Pippa Middleton

Kate Middleton heeft veel vermogen, maar haar jongere zusje heeft helemaal een fortuin. Ze heeft maar liefst een vermogen van meer dan 42 miljoen euro en is daarmee multimiljonair. Maar hoe komt ze aan al dat geld? Pippa heeft haar spaargeld te danken aan haar werk voor Party Pieces. Zo heet het feestartikelenbedrijf van haar ouders. Ook schrijft ze voor diverse magazines. Daarnaast schreef Pippa een boek, Celebrate, en kreeg daar bijna een half miljoen euro voor. 

Lees ook: Geinig! Pippa Middleton blijft fit door dít te doen

Celebrities Attend Wimbledon 2019
Prinses Kate samen met zusje Pippa Middleton

Rijke man

Ook de man van Pippa Middleton, James Matthews is ontzettend rijk. Net zoals zijn vrouw, komt hij ook uit een rijke familie. Hij zat op dezelfde school als prins William en prins Harry. James werkt in de financiële wereld en heeft een eigen bedrijf waarmee hij advies geeft aan andere rijke mensen hoe ze hun geld het beste kunnen investeren en beleggen. Hiermee zou hij inmiddels al miljarden hebben verdiend. 

Lees ook: Kate’s zus Pippa in Nederland

The Royal Family Attend The "together At Christmas" Carol Service
Pippa Middleton samen met haar man James Matthews

Lees ook: Pippa Middleton in huwelijksbootje gestapt

Duur herenhuis in Londen

James Matthews, Pippa Middleton en hun drie kinderen wonen in en groot herenhuis in de hippe en chique wijk in Londen, Chelsea. Het herenhuis bevindt zich op loopafstand van Kensington Palace en Buckingham Palace. Het huis van de familie heeft maar liefst zes slaapkamers, een lift, een home gym en een vertrek voor personeel. Het huis is meer dan 20 miljoen waard

Tip van de redactie

In Beatrix – Dwars door alle weerstand heen ontrafelt Jutta Chorus het turbulente tijdperk van Beatrix na 2000. Tussen koninklijke rust en ongekende uitdagingen, toont deze vorstin veerkracht en vastberadenheid. Wat waren haar offers? Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl

Jutta Chorus