×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate’s zus Pippa in Nederland

  William's schoonzus schreef boek met feesttips

  Kate’s zus Pippa in Nederland

  Pippa Middleton, de enige zus van de Hertogin van Cambridge, is even in Nederland. Ze bezocht dinsdag een Haarlemse boekhandel in het kader van het verschijnen van haar boek ‘Celebrate’. Een aantal boekhandelaren had daar tijdens de borrel de kans om haar persoonlijk de hand te schudden.

  Pippa heeft een boek geschreven vol eenvoudige, creatieve ideeën voor feestjes in alle seizoenen. Het neemt je mee op een praktische en inspirerende reis langs alle mogelijke feestdagen. Ze heeft het niet van een vreemde, haar ouders hebben een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in benodigdheden voor feestjes. ‘Dit boek is ontworpen als uitgebreide gids voor het organiseren van feesten thuis, en is gebaseerd op mijn ervaring in het partybedrijf van mijn familie, Party Pieces, en mijn werk voor een Londense evenementenorganisatie’, zegt Pippa. ‘Het is een handige en praktische tocht langs Brits getinte feestelijkheden.’

  Het grote publiek maakte kennis met Pippa tijdens het huwelijk van prins William en Kate Middleton op 29 april 2011. Pippa, voluit Philippa, was ‘Maid of Honour’ en liep dichtbij de bruid.

  11 december 2012 - 19:40