Kate’s zus Pippa in Nederland

Pippa Middleton, de enige zus van de Hertogin van Cambridge, is even in Nederland. Ze bezocht dinsdag een Haarlemse boekhandel in het kader van het verschijnen van haar boek ‘Celebrate’. Een aantal boekhandelaren had daar tijdens de borrel de kans om haar persoonlijk de hand te schudden.

Pippa heeft een boek geschreven vol eenvoudige, creatieve ideeën voor feestjes in alle seizoenen. Het neemt je mee op een praktische en inspirerende reis langs alle mogelijke feestdagen. Ze heeft het niet van een vreemde, haar ouders hebben een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in benodigdheden voor feestjes. ‘Dit boek is ontworpen als uitgebreide gids voor het organiseren van feesten thuis, en is gebaseerd op mijn ervaring in het partybedrijf van mijn familie, Party Pieces, en mijn werk voor een Londense evenementenorganisatie’, zegt Pippa. ‘Het is een handige en praktische tocht langs Brits getinte feestelijkheden.’

Het grote publiek maakte kennis met Pippa tijdens het huwelijk van prins William en Kate Middleton op 29 april 2011. Pippa, voluit Philippa, was ‘Maid of Honour’ en liep dichtbij de bruid.