Catherine Middelton Herstelt Goed

Actueel: Catherine Middleton herstelt goed van haar buikoperatie

KONINKLIJK HERSTEL: Prinses Catherine Middelton ‘maakt het goed’ terwijl ze herstelt van buikoperatie. Dat heeft Buckingham Palace vandaag bevestigt nadat prins William wegens persoonlijke reden afwezig was bij een belangrijke kerkdienst.

Vandaag, 27 februari 2024, heeft een woordvoerder van Kensington Palace een update gegeven over Prinses Kate nadat Prins William zich terugtrok uit een evenement wegens een “persoonlijke kwestie”. Catherine Middelton herstelt goed, zo blijkt.

Troonopvolger William heeft het de laatste tijd drukekr dan anders. Niet alleen heeft zijn vader kanker, maar ook zijn vrouw, Kate, is ziek. Ze herstelt van een zware buikoperatie. En William moet daarom taken van zijn vader overnemen, maar ook voor zijn vrouw en zijn gezin zorgen. Hij zou vandaag naar een kerkdienst gaan en daar een lezing geven, zo melden Britse kranten. Maar het paleis onthulde vanochtend dat hij daarbij toch niet aanwezig zou zijn.

Catherine Middelton herstelt goed

Catherine Middelton Herstelt Goed
Catherine Middelton herstelt goed van buikopertie

Prins William, 41, werd vandaag verwacht aanwezig te zijn in de Georgiuskapel in Windsor Castle voor de dankdienst ter ere van de overleden koning Constantijn van Griekenland. Niet onbelangrijk voor een troonopvolger. Maar vanwege een ‘persoonlijke aangelegenheid’ liet hij verstel gaan.

En hoewel het Kensington Palace niet verder wilde ingaan op de reden van Williams terugtrekking, werd wel expliciet gezegd dat zijn vrouw Catherine, of Kate, “het goed maakt”. De prinses zou nog steeds thuis zijn aan het herstellen van een buikoperatie en volgens de woordvoerder van het paleis herstelt zij goed.

Over de precieze reden van Williams afwezigheid blijft het dus nog even gissen. Maar gelukkig gaat het met de gezondheid van zijn vrouw uitstekend. Catherine MIddelton herstelt goed.

Lees ook: Prins Harry wilde langer blijven, maar dat mocht niet van team Charles

Tip van de redactie

Ontdek de onbekende Charles: zijn liefdes, passies en geheimen. Sally Bedell Smith biedt in Prins Charles een diepgaande blik op zijn complexe leven, van kindertijd tot voorbereiding op de troon. Een biografie die verrast en verrijkt. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Prins Charles

Prins Charles

Sally Bedell Smith

TEKST MANON DAELMANS

BEELD GETTYIMAGES