Zo ziet Letizia’s eerste echtgenoot eruit

Alonso Guerrero Pérez heet-ie.Geboren in 1962. Schrijver en docent van beroep. Hij en Letizia van Spanje trouwden in 1998, maar scheidden alweer in 1999.

Misschien weet je van Letizia – die inmiddels alweer bijna 17 jaar is getrouwd met de Spaanse koning Felipe – dat ze journaliste van beroep is. Ze was voor de Spaanse versie van CNN zelfs nieuwslezeres. Ook Letizia’s vader was journalist. In die kringen, van nieuws en schrijven, ontmoette ze dan ook haar eerst man. Alonso Guerrero Pérez is zelf schrijver én geeft literatuurles op de middelbare school. Alonso is precies 10 jaar ouder dan Letizia. Hij komt uit 1962, zij uit 1972.

Toen ze trouwden in 1998, waren ze al 10 jaar aan het daten geweest. De plechtigheid was klein en simpel en werd in een gemeentehuis voltrokken. Maar zelfs zo’n lange tijd samen was geen garantie voor een lang en succesvol huwelijk. Want slechts een jaar later, in 1999, scheidde het koppel alweer.

Benieuwd naar deze Alonso? Dat waren wij ook, dus we doken de fotoarchieven in.

Letizia en Alonso toen ze samen waren. Ze ziet er natuurlijk nog steeds geweldig uit, maar hier heeft ze nog wel een heel jong koppie!

Letizia En Alonso Foto 1

En inmiddels ziet Alonso er zó uit. Wat grijze haren rijker, maar nog duidelijk dezelfde trekken.

Alonso Foto 2

LEES OOK:

Charlene is 43 jaar geworden! 3 kenmerkende foto’s van haar

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA, The Royals Forum, Daily Mail

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen