Charlene van Monaco 43 jaar! 3 kenmerkende foto’s

De mooie vrouw van Albert mag 43 kaarsjes uitblazen. Ze heeft op social media niets gedeeld over haar verjaardag, die ze naar verwachting dan ook klein viert in verband met corona.

Charlene werd geboren in Zimbabwe en verhuisde later met haar ouders en broers naar Zuid-Afrika. Had je deze leuke jeugdfoto’s van haar al eens gezien? In 2011 trouwde ze met Albert en in december 2014 werden Gabriella en Jacques geboren. Het is soms lastig in te schatten hoe Charlenes leventje in Monaco eruitziet. Onlangs nog gaf ze in een interview aan voor “1000 procent achter Albert en zijn beslissingen” te staan, maar naar verluidt botert het niet bijzonder goed tussen haar en Alberts zus Caroline, bijvoorbeeld.

Charlene deelt op Instagram – waar ze een eigen account heeft en dus geen Albert&Charlene-account of iets via het hof – alleen wat ze wil delen. Soms met tussenpozen van weken of maanden tussen 2 foto’s. De laatste tijd plaatst ze gelukkig weer wat vaker mooie plaatjes van man en kinderen. Zoals deze ontzettend zoete foto van Gabriella die papa Albert nadoet!

43 jaar dus vandaag en dát mag gevierd worden! Wij kozen 3 foto’s van de voormalig zwemkampioene die door de jaren heen zijn opgevallen en kenmerkend zijn geworden. Gefeliciteerd, Charlene!

Te beginnen met de ‘badpakfoto’ die Vogue van haar maakte. Het beeld ging destijds de hele wereld over. Charlene is nog altijd graag in het water en geeft ook lessen in veilig omgaan met water aan kinderen.

Charlene Badpak Foto 4

En natuurlijk mag de huwelijksdag van Charlene en Albert niet ontbreken. 33 jaar was zij, Albert was 52. Het betekent ook dat ze dit jaar, in 2021, hun 10-jarig huwelijksjubileum vieren!

Albert Charlene 1

Ten slotte een foto waarop één van haar korte kapsels goed zichtbaar is. We verzamelden al eens deze korte kapsels van Charlene voor je. Afgelopen Kerst besloot ze het nog wat ‘op te schroeven’ en koos ze voor een geheel opgeschoren zijkant.

Charlene Kerst Met Chihuahua Screenshot Instagram

LEES OOK:

3x Spaanse prinsessen in hun trouwjurk

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Instagram @hshprincesscharlene, @monacoprincelyfamily