seksschandaal

Seksschandaal op militaire academie van Spaanse prinses Leonor

De militaire Academie van Zaragoza, waar Spaanse kroonprinses Leonor les volgt, is opgeschrikt door een seksschandaal. Een vriendin en klasgenoot is hierin de hoofdrolspeelster. 

Sinds augustus 2023 zit kroonprinses Leonor (18) op de militaire academie van Zaragoza. Omdat ze haar vader, koning Felipe, zal opvolgen en daarmee bevel gaat voeren over de strijdkrachten, is een militaire training verplicht. 

Seksschandaal op militaire academie prinses Leonor 

De Spaanse krant El Confidencial meldt dat het opleidingshoofd van de opleiding, een affaire heeft gehad met een voormalig vriendin en klasgenoot van prinses Leonor. Deze vermeende seksuele relatie tussen de vrouwelijke cadet en het opleidingshoofd van de militaire academie in Zaragoza, wordt gezien als schending van de militaire ethiek en discipline. 

Lees ook: De eerste uren van Leonor op de academie

Princess Leonor Begins Her Military Maneuvers In Astun
Prinses Leonor op militaire training in de sneeuw

Maanden aan de gang

De affaire tussen het opleidingshoofd en de klasgenoot van prinses Leonor was al tijden aan de gang, tot een paar weken geleden. Toen anderen achter dit seksschandaal kwamen, konden ze niet anders dan de vriendin en klasgenoot van de prinses van de academie te verwijderen. Het opleidingshoofd is direct op non-actief gesteld. Hij kan in de toekomst vervolgd worden voor machtsmisbruik

Lees ook: Spaanse kroonprinses Leonor valt op tijdens eerste militair eerbetoon

seksschandaal Leonor
Prinses Leonor met haar klasgenoten van de militaire academie

Toekomstige opleidingen

Prinses Leonor zal in juli haar opleiding aan de militaire academie in Zaragoza afronden. Daarna zal ze naar de marineschool in Pontevedra gaan. Na dat jaar, zal de prinses ook nog een jaar een training volgen bij de luchtmacht. Daarna is ze klaar en kan ze iets anders gaan studeren. 

Lees nu: Alles draait nu om prinses Leonor

Tip van de redactie

Deze glazen kroon theelichthouder straalt landelijke romantiek uit. Kaarslicht tovert er een warme gloed in. Perfect te combineren met andere theelichthouders voor een sfeervol geheel. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl