Koningin Sofia

Spaanse koningin Sofia is ontslagen uit het ziekenhuis

De Spaanse koningin Sofia is ontslagen uit het ziekenhuis in Madrid. Ze werd eerder deze week opgenomen om een urineweginfectie. 

Sophia van Griekenland en Denemarken is de vrouw van Juan Carlos van Spanje. Ze werd geboren als prinses van Denemarken en Griekenland en kreeg de titel koningin van Spanje, nadat haar man Juan Carlos in 1975 koning werd.

Urineweginfectie

De 86-jarige koningin Sofia werd eerder deze week in het ziekenhuis opgenomen met een urineweginfectie. Het Spaanse hof gaf geen details vrijgegeven over de toestand van Sofia, maar haar zoon, koning Felipe, liet na een bezoek aan zijn moeder weten dat het naar omstandigheden goed met haar ging. “Het gaat goed, ze is opgewekt en hoopt snel weer naar huis te mogen”, zei Felipe tegen de journalisten die bij het ziekenhuis stonden.

Lees ook: Spaanse koningin Sofia is opgenomen in het ziekenhuis

Spanish Royals Visit Queen Sofia At The Hospital
Koning Felipe brengt een bezoek aan zijn moeder

Fenomenaal

Nadat de moeder van koning Felipe het ziekenhuis verliet, stond ze de pers even te woord. Ze liet weten dat ze zich fenomenaal voelt en blij is dat ze weer naar huis mag gaan. 

Lees ook: Spaanse koning ontslagen uit ziekenhuis

Tip van de redactie

Deze glazen kroon theelichthouder straalt landelijke romantiek uit. Kaarslicht tovert er een warme gloed in. Perfect te combineren met andere theelichthouders voor een sfeervol geheel. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl