×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Spaanse koning ontslagen uit ziekenhuis

  Juan Carlos geen pijn meer na hernia-operatie

  Spaanse koning ontslagen uit ziekenhuis

  De Spaanse koning Juan Carlos is zaterdag ontslagen uit de kliniek in Madrid waar hij zondag werd geopereerd aan een hernia. ”Het gaat goed met me. Ik heb geen rugpijn meer. Ik heb nergens meer pijn”, zei de 76-jarige vorst bij het verlaten van de kliniek.

  Vanuit de auto zwaaide de koning naar de aanwezige journalisten en toeschouwers. ”Bedankt voor uw geduld in deze regen”, riep de monarch ze volgens persbureau DPA toe.

  Het herstel van de monarch is sinds de operatie goed verlopen, zeggen zijn artsen. Na een drie uur durende ingreep moet de koning nog wel twee tot zes maanden revalideren voordat hij volledig is hersteld en weer zonder krukken kan lopen.

  Voor de vorst was het alweer de zevende operatie in minder dan 3 jaar tijd en de vierde in het afgelopen jaar. In november kreeg hij nog een kunstheup. Sindsdien loopt hij bij officiële gelegenheden op krukken.

  9 maart 2013 - 19:48