William En Kate 13 Jaar Getrouwd Royalty Online

Zó vierden William en Kate hun 13e huwelijksjubileum

Maandag was het feest bij de Britse royals! Kate en William stapten namelijk precies 13 jaar geleden in het huwelijksbootje. Dat vierden ze met een nooit eerder gepubliceerde foto.

De foto is genomen op Kate en William’s trouwdag, inmiddels dertien jaar geleden. Volgens Britse media betreft het een nog niet eerder gedeelde foto.

Lees ook: Nu: Dít zal de naam van William worden als hij koning wordt 

De foto werd destijds gemaakt door fotograaf Millie Pilkington. ‘Fijne trouwdag!’ schrijft zij bij het plaatje op haar eigen Instagramaccount. ‘Ik kan niet geloven dat het al dertien jaar geleden is. Ik herinner me dit moment nog zo goed. Zo opgewonden en vereerd dat ze het willen delen.’

Prinses Kate heeft vorige maand in een persoonlijk statement bekendgemaakt dat ze kanker heeft. Het is nog niet duidelijk welke vorm van kanker zij heeft. Sinds een kleine twee weken is prins William weer aan het werk gegaan sinds prinses Kate haar kankerdiagnose bekendmaakte. Drie weken lang was William met zijn familie teruggetrokken.

Lees ook: Prins William weer aan het werk na diagnose Kate

Tip van de redactie

Ontdek de onbekende Charles: zijn liefdes, passies en geheimen. Sally Bedell Smith biedt in Prins Charles een diepgaande blik op zijn complexe leven, van kindertijd tot voorbereiding op de troon. Een biografie die verrast en verrijkt. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST: DENISE DELGADO
BEELD: GETTY IMAGES