update

Prins William geeft update over prinses Catherine 

Prins William heeft tijdens een werkbezoek een update gegeven over zijn vrouw, prinses Catherine van Wales.

Prinses Kate heeft kanker. Dit bracht zij een aantal weken geleden naar buiten via een videoboodschap. De hele wereld is geschrokken van dit verdrietige nieuws. Ze bracht de video naar buiten nadat er steeds meer complottheorieën ontstonden rondom de prinses. Nu geeft haar man, prins William, een update over haar gezondheid.

Bezoek aan New Castle 

Prins William bracht afgelopen week een bezoek aan New Castle. Daar had hij de eer om een zelfmoordpreventiekliniek te openen. In de kliniek, James’ Palace, kunnen jonge mannen gratis levensreddende behandelingen ondergaan. Tijdens de opening sprak hij met diverse medewerkers van de kliniek én was er nog tijd voor een praatje met het publiek. 

Lees ook: Koningin Camilla geeft voor het eerst een update over prinses Kate

Baantjes Kate
Prinses Catherine van Wales

Praatje met publiek

Een toeschouwer vroeg de prins van Wales hoe het met Kate en de kinderen ging. “Het gaat allemaal goed, dankjewel”, vertelde hij. Hij vervolgde: “Het gaat goed met ons allemaal.” Niet alleen prins William, ook koningin Camilla gaf eerder al een update over de gezondheid van Kate. Camilla vertelde dat prinses Kate erg blij is met alle steun en lieve wensen die ze krijgt. 

Lees ook: Nu: Camilla geeft update over gezondheid koning Charles

Tip van de redactie

Ontdek de onbekende Charles: zijn liefdes, passies en geheimen. Sally Bedell Smith biedt in Prins Charles een diepgaande blik op zijn complexe leven, van kindertijd tot voorbereiding op de troon. Een biografie die verrast en verrijkt. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl