Camilla Geeft Update Over Kate

Koningin Camilla geeft voor het eerst een update over prinses Kate

Sinds prinses Kate de wereld via een videoboodschap vertelde dat zij kanker heeft, was het stil rondom de prinses. Tot nu, want koningin Camilla geeft een korte update. 

Prinses Kate heeft kanker. Dit bracht zij een aantal dagen geleden naar buiten via een videoboodschap. De hele wereld is geschrokken van dit verdrietige nieuws. Ze bracht de video naar buiten nadat er steeds meer complottheorieën ontstonden rondom de prinses. De gekste dingen werden bedacht. 

Update prinses Kate 

Koningin Camilla was afgelopen week op bezoek in het Engelse dorpje Shrewsbury. De koningin nam tekeningen in ontvangst voor prinses Kate en ook gaf ze een update over de zieke prinses. Ze vertelde het volgende: “Ze is erg blij met alle steun en de lieve wensen.” 

Lees ook: Kate schreef ‘zelf en snel’ toespraak over strijd tegen kanker

Herstel kate middleton

Zorgvuldig bewaren

Ook maakte ze de kinderen die een tekening voor de Britse prinses hadden nog eens duidelijk dat ze de tekeningen goed zou bewaren: “Geen zorgen, ik zal ze zorgvuldig bewaren en ervoor zorgen dat ze veilig bij haar aankomen.” De koningin bekeek de tekeningen en bedankte de kinderen stuk voor stuk namens prinses Kate. 

Lees ook: Actueel: ‘Harry en Meghan vernemen diagnose Kate via televisie’

Princess Of Wales Announces She Is Receiving Chemotherapy For Cancer
Prinses Kate tijdens haar videoboodschap

Rust voor een goed herstel

Prinses Catherine verblijft op dit moment samen met haar gezin in Norfolk. Hier heeft ze veel rust en kan ze herstellen van haar preventieve chemokuur. We hopen dat de Britse prinses snel zal herstellen. 

Lees ook: Dit is waarom Kate’s moeder nu extra liefde nodig heeft

Tip van de redactie

Deze glazen kroon theelichthouder straalt landelijke romantiek uit. Kaarslicht tovert er een warme gloed in. Perfect te combineren met andere theelichthouders voor een sfeervol geheel. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl