William En Kate

Prins William legt werk neer om voor Kate te zorgen

Prins William (41) heeft zijn koninklijke taken neergelegd om voor Kate Middleton (42) te zorgen na haar buikoperatie. Na twee weken in het ziekenhuis mocht Kate afgelopen maandag naar huis om verder te herstellen.

William, die al eerder zijn taken had verminderd om bij Kate en hun kinderen, prins George, prinses Charlotte en prins Louis, te zijn, lijkt zich nu fulltime te willen richten op de zorg voor zijn vrouw Catherine van Wales.

Volgens een bron van Entertainment Tonight heeft William zijn koninklijke taken neergelegd en wordt niet verwacht dat hij ze snel zal hervatten. Kate en de kinderen zijn nu zijn grootste prioriteit, en hij overweegt zijn taken pas weer op te pakken als alles goed gaat met Kate.

Lees ook: Prinses Kate is vandaag ontslagen uit het ziekenhuis

William heeft Kate regelmatig in het ziekenhuis bezocht en bracht ook vaak de kinderen naar school en haalde ze op. Het doel was om het leven zo normaal mogelijk te houden voor de kinderen. Kate’s familie hielp ook bij de zorg voor de kinderen.

Hoewel Kate sinds maandag thuis is, blijft de precieze aard van haar gezondheidsproblemen onbekend.

Tip van de redactie

Zijn rauwe, nietsontziende eerlijkheid is Reserve een grensverleggend boek vol inzichten, onthullingen, zelfonderzoek en zwaarbevochten wijsheid over hoe liefde het uiteindelijk wint van verdriet. Voor meer informatie klik op onderstaande button

Affiliate producten koppelen aan je bericht/pagina met de klassieke editor

TEKST: DENISE DELGADO
BEELD: GETTY IMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty