Meghan Harry Invictus Games Royalty Online

Harry en Meghan lanceren nieuwe website: ‘Krijgen problemen mee’

Op maandag hebben de Britse prins Harry (39) en zijn echtgenote Meghan Markle (42) een nieuwe website geïntroduceerd. Niet iedereen was echter tevreden met de gekozen naam. “Hier krijgen ze problemen mee”, aldus een bron tegen de Britse nieuwssite ‘Daily Mail’.

Nieuw jasje

De website archewell.com zoals we die kennen, wordt nu doorverwezen naar sussex.com. De website die zowel de liefdadigheidsinstelling van Harry en Meghan als hun commerciële activiteiten bundelt, is in een nieuw jasje gestoken.

Koninklijke titel

 “Hier krijgen ze problemen mee”, meldt een anonieme bron binnen het Britse koningshuis aan Daily Mail. “Sussex is een koninklijke titel. Als ze die gebruiken voor zaken waar ook maar een vleugje commercie aan zit, zullen die zaken worden stopgezet. Het is gewoon onthutsend dat ze niet inzien hoe onhandig dit is.”

Lees ook: Meghan Markle maakt debuut als regisseur na aanbod droomrol in spin-off Suits

Op de homepagina van de vernieuwde site zien we de foto van Meghan en Harry tijdens de Invictus Games van vorig jaar september in Duitsland. Diezelfde foto gebruikten ze voor de kerstkaarten van afgelopen jaar. De website biedt het recentste nieuws over het koppel, biografieën van zowel Harry als Meghan, en links naar hun Archewell Foundation (Archewell.org) en productiehub.

Homepagina Harry En Meghan Royalty Online
Homepagina van de vernieuwde site van Harry En Meghan

Tip van de redactie

Ontdek de onbekende Charles: zijn liefdes, passies en geheimen. Sally Bedell Smith biedt in Prins Charles een diepgaande blik op zijn complexe leven, van kindertijd tot voorbereiding op de troon. Een biografie die verrast en verrijkt. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST: DENISE DELGADO
BEELD: GETTY IMAGES