Royals in de regen: de mooiste foto’s

Het is nat buiten en niet erg zomers, daar kunnen we ook niets aan doen. We hebben wel wat iconische foto’s van royals in de regen voor je.

Het is natuurlijk wel zo dat de meeste royals aardig wat tijd besteden aan hun kapsels en kleding. Niet zo gek dus, dat je op een regendag weleens een foto ziet van een royal die ‘begeleid’ wordt door een parapludrager, vaak een assistent of beveiliger. Maar er zijn ook genoeg voorbeelden van werkbezoeken, lintje-knip-ceremonies en bordesscènes waarbij het nat was en alle deelnemers simpelweg nat werden. Gelukkig zijn ze niet van suiker.

Deze foto van Meghan en Harry onder een paraplu springt eruit. Meghans blauwe jurk en het felle licht van een flitser maken de foto inconisch. De fotograaf vertelde het verhaal erachter.

‘Gewoon blijven lachen’, lijkt Frederiks motto te zijn. Een werkbezoekje in de regen is toch aantrekkelijker als je verwelkomd wordt door zo veel kids met Deense vlaggetjes.

Frederik In De Regen

Aandoenlijk! Papa William met dochter Charlotte en zoon George, onder de paraplu. Dit kiekje werd gemaakt door Kate.

William George Charlotte In De Regen

Máxima is inmiddels allang gewend aan het Nederlandse klimaat. Dus helemaal geen reden om níét te stralen bij dit werkbezoekje op een natte dag.

Máxima In De Regen

Fantastisch toch, deze foto van queen Elizabeth?! Compleet met puntmuts en regenjas, én een sjaaltje om haar kapsel heen.

Elizabeth In De Regen

Een hele fikse bui, zo te zien. Het ziet er wat stemmig uit, zo met al dat zwart. Maar ook Willem-Alexander blijft lachen.

Willem Alexander In De Regen

De sympathieke koningin van Denemarken, Margrethe, deinst niet terug voor wat druppels. Net als zoon Frederik hierboven wordt ze opgewacht door enthousiaste fans.

Margrethe In De Regen

Sportieve Pieter-Christiaan is onze hekkensluiter. Hier liep hij, samen met een vriendin, een gesponsord loopje voor het Longfonds. Toch tof van hem!

Pieter Christiaan In De Regen

Tip van de redactie

Loperswol Lopen Zonder Blaren loopwol voetwol wandel wol
Bekijk bij Bol

Beeld: ANP, ANP/EPA, Town and Country, Instagram @detdanskekongehus, @kensingtonroyal, @koninklijkhuis, @pcvanoranje