Máxima beauty-hacks foto van ANP

3x beauty-hacks van de royals

Tóch leuk om te weten hoe die hoeden zo keurig op hun plek blijven! Lees je mee? 3 tips van top tot teen. Letterlijk.

Je ziet als lezer of tv-kijker toch vaak een redelijk perfect plaatje. Mooie outfit, goed loopje (zelfs op killer heels), stralende glimlach en de haren perfect in model. Royals hebben vaak een heel team van experts om zich heen, om ze mooi(er) te maken. Dat wil niet zeggen dat er bij hen nooit iets knelt, afzakt of ongemakkelijk is. We hebben leuke beauty-hacks van 3 royal vrouwen voor je verzameld. Wie weet kun je er zelf nog eens je voordeel mee doen.

Máxima’s mooie hoeden blijven ook zonder er steeds met haar handen naar te grijpen behoorlijk goed zitten. En dat komt door dit trucje: ze gebruikt speciale hoedenspelden. In principe onzichtbaar weg te werken in het kapsel of onder de hoed. Dit verklapte hoedenmaakster Fabienne Delvigne ooit eens.

Koningin Máxima Opent Borstkankermaand (rotapool)

Meghan loopt ogenschijnlijk als een kievit op de hoogste hakken. Ze deelde een paar jaar terug een geheimpje om comfortabeler te lopen op stiletto’s: zij kiest voor een paar in een maatje groter. Zo is er ook ruimte genoeg als de voeten ietwat opzwellen gedurende de dag. En als de extra ruimte niet nodig is? Dan stopt ze een inlegzooltje in de schoenen. Het proberen waard.

Kate spotten we niet vaak met bonte kleuren op haar nagels, maar wist je dat zij – in navolging van schoonoma Elizabeth – vaak blanke nagellak draagt? Bijna niet te zien, maar hierdoor ogen haar nagels moeiteloos verzorgder en mooier. Simpel experiment om zelfs eens te doen.

Kate Haar Foto 3

LEES OOK:

Stijldossier: de vrouwen van Monaco

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty.

Beeld: ANP, Instagram @sussexroyal, @kensingtonroyal

Door: Marije Kersten