Nigeria presidentsvrouw

Presidentsvrouw van Nigeria haalt uit naar Meghan Markle: “Veel te bloot”

Meghan Markle en prins Harry brachten afgelopen maand een bezoek aan Nigeria. De vrouw van de president heeft het afgelopen weekend naar Meghan uitgehaald in een toespraak. 

Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle hebben zich eerder deze maand drie dagen ondergedompeld in alles wat met Nigeria te maken heeft. Prins Harry is dol op Afrika. Hij is al jaren verbonden met het de landen in dit continent. Met zijn stichting steunt hij veel Afrikaanse goede doelen. Niet alleen hij zet zich hiervoor in, maar ook zijn vrouw Meghan Markle. 

Kledingkeuze Meghan niet gewaardeerd

Tijdens het bezoek van Harry en Meghan aan Nigeria, wisselde Meghan diverse keren van outfit. Deze kledingkeuze werd helaas niet gewaardeerd door Oluremi Tinubu, de vrouw van de president. In een toespraak aan de burgers van het land, vertelt ze het volgende: “We houden hier geen Met Gala. De naaktheid is gewoon overal. Dus we moeten daar iets aan doen en ze vertellen dat we dat niet accepteren in onze cultuur. Het zijn allemaal mooie meiden, maar ze moeten vertrouwen hebben in wie ze zijn. De vrouwen moeten geen filmsterren uit Amerika nabootsen of proberen evenaren. Zij weten namelijk niet waar ze vandaan komen. Waarom kwam Meghan hier op bezoek?”

Lees ook: Harry en Meghan zijn op driedaags bezoek in Nigeria

Terug naar de roots

Meghan was eerder ontzettend blij dat de Nigeria kon bezoeken. Onlangs deed de actrice een genetische test en ontdekte ze dat ze maar liefst 43 procent Nigeriaanse roots heeft. Of ze nu, nadat de vrouw van de president deze toespraak heeft gehouden, nog zo blij is, dat weten we niet. 

Lees ook: Beeld: Dít zijn de leukste foto’s van bezoek Nigeria Meghan en Harry

Outfits in Nigeria

Hieronder laten we zien welke outfits van Meghan als ‘te bloot’ werden bestempeld. 

Prince Harry And Meghan Markle Visit Nigeria As Part Of Invictus Games Anniversary Celebrations
Prins Harry en Meghan Markle in Nigeria
Nigeria Invictus Games
Meghan Markle in Nigeria
Nigeria Britain Royals Invictus Games
Een trotse Meghan

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl