Trevor Engelson En Meghan

Lijstje: royals die eerder getrouwd zijn geweest

Gelukkig is het tegenwoordig niet zo’n enorm probleem meer, als een royal een tweede keer trouwt óf een huwelijk aangaat met iemand die eerder getrouwd is geweest. We maken de balans op.

Natuurlijk kunnen de redenen voor een breuk divers zijn. Soms pas je niet meer goed bij elkaar. Soms komt een partner te overlijden. En soms word je wellicht hotel-de-botel verliefd op een prins of prinses. De royals die wij voor je hebben verzameld, hadden al een huwelijk achter de rug voordat ze nogmaals in het huwelijksbootje stapten – of dat van plan zijn.

Meghan was tussen 2011 en 2013 getrouwd met Trevor Engelson, een filmproducent. We schreven al eens over hem.

Trevor Engelson En Meghan

Märtha Louise is de zus van de Noorse kroonprins Haakon, is momenteel dolverliefd op haar verloofde Durek. Märtha Louise was eerder getrouwd met Ari Behn, de vader van haar 3 dochters.

Märtha Louise En Ari Behn Trouwdag

Natuurlijk weet je dat Charles getrouwd was met Diana. Het laat zich nog altijd raden wanneer zijn affaire met Camilla precies begon, maar inmiddels is hij alweer heel wat jaren samen met haar.

Charles En Diana Trouwdag Sluier

Ook Camilla was eerder getrouwd. Van 1973 tot 1995 was zij de echtgenote van Andrew Parker Bowles. Hieronder zie je het stel op hun trouwdag, op een heuse zwart-witfoto.

Camilla En Andew Parker Bowles Trouwdag 1973

In ons eigen land haalden Margarita en haar (eerste) man Edwin de Roy van Zuydewijn nogal eens het nieuws. De niet altijd welgemanierde man stak zijn mening niet onder stoelen of banken en wekte ergernis bij de koninklijke familie. Inmiddels is Margarita alweer zo’n 15 jaar gelukkig getrouwd met jurist Tjalling ten Cate.

Margarita En Edwin De Roy Van Zuydewijn Trouwdag

Mette-Marit trouwde niet met ‘feestbeest’ Morten Borg, maar kreeg met hem wel zoon Marius. Ze is al sinds 2001 getrouwd met kroonprins Haakon. Samen kregen zij dochter Ingrid Alexandra en zoon Sverre Magnus. Hieronder zie je Mette-Marit en Morten, maar óók Haakon en Marius. Fijn dat ze zo goed met elkaar omgaan!

Mette Marit Morten Haakon En Marius

En dan sluiten we af met ‘gelukkig gescheiden’ koppel Sarah Ferguson en prins Andrew. Beiden niet opnieuw getrouwd, ze lijken af en toe nog (wel) een getrouwd stel. Ze leven zelfs op hetzelfde landgoed… hieronder zie je ze samen pakketjes maken voor bewoners van een zorginstelling.

Leestip

BESTEL HIER

Facebook, The Independent, Harper’s Bazaar, ANP, Promiflash, Instagram @sarahferguson15