Zo ziet de oudste zoon van Mette-Marit eruit

Kroonprins Haakon van Noorwegen en zijn vrouw Mette-Marit hebben samen twee kinderen: zoon Sverre en dochter Ingrid. Maar Mette-Marit heeft ook nog een zoon uit een eerdere relatie. En die ziet er zó uit.

Hij heet Marius. Is inmiddels 24 jaar. En heeft die typisch Scandinavische good looks. Als je zelf niet heel piepjong bent, kun je je misschien nog herinneren dat het destijds even wennen was voor de Noren. Hun kroonprins die de liefde had gevonden bij een vrouw die reeds een kind met een ander op de wereld had gezet. Net als in Nederland staat het Scandinavische royals vrij om te trouwen en om te gaan met wie zij willen. Maar het lijkt absoluut zo dat een ‘burgermeisje’ (of -jongen) nét iets meer onder de loep wordt gelegd, op het moment dat zij een koninklijke familie aanvullen.

Mette-Marit was 23 jaar toen ze Marius kreeg. Ongeveer net zo oud als hij nu zelf is dus. De blonde twintiger heeft een relatie met het Noorse model Juliane Snekkestad. Samen wonen ze in Londen. Ze zijn al zo’n 3 jaar een setje, maar daarvoor had Marius een nogal onstuimig liefdesleven. Op Instagram plaatst hij prachtige plaatjes. Daar wordt duidelijk dat hij houdt van buiten zijn. En hij lijkt ook een echte dierenvriend te zijn. Kijk mee naar Marius, the wild one.

Marius 1

Marius 2

Marius 3
Marius 4

Lees ook:

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Instagram @marius_borg