Meghan

Zo ziet Meghan Markle’s eerste echtgenoot eruit

Hij heet Trevor Engelson. Is 44 jaar. En was van 2011 tot 2013 getrouwd met Meghan. Van beroep is hij regisseur en filmproducent.

Het huwelijk tussen de twee duurde niet erg lang, een kleine twee jaar. Ze trouwden op het Caraïbische eiland Jamaica. Toch waren ze al geruime tijd samen, voor ze in het huwelijksbootje stapten. Ze leerden elkaar kennen in 2004 en na een relatie van ruim 6 jaar kwam het tot een huwelijk.

Trevor heeft als regisseur en filmproducent gewerkt met grote namen als Robert Pattison en Bradley Cooper. Hij komt uit New York. En verhuisde voor een carrière in de filmwereld naar Los Angeles. Dat terwijl Meghan juist een echte Californische is, zij werd geboren in L.A.

Trevor is inmiddels weer gelukkig in de liefde. In 2019 trouwde hij met Tracey, zij werkt als diëtiste. Ze kregen ook een kindje samen. Tussen Trevor en Meghan is er helemaal geen contact meer. Toen Trevor werd gevraagd of hij Meghan destijds feliciteerde met de geboorte van Archie, gaf hij aan dat ze niet eens elkaars telefoonnummers meer hebben.

Toen Meghan en Trevor nog een koppel waren.

Trevor Engelson En Meghan

En met zijn huidige vrouw, Tracey.

Trevor Engelson En Tracey

Beeld: ANP/EPA, Facebook

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty