Hooggehakt: 5x royal ladies op hoge hakken

Van Máxima tot Rania en van de prinsessen tot Eugenie. Hoge hakken, royal ladies, wat wil je nog meer! Jouw portie fashion op deze dag.

Royals die hun beste beentje voorzetten, wij houden ervan. Soms is het tijd om de handen uit de mouwen te steken en dat doe je dan beter met laarzen, sneakers of werkschoenen aan. Maar vaak is er ook tijd om te kiezen voor pracht en praal, gala, goed gekleed en… heels! Van Máxima tot Eugenie, wij hebben 5 fijne plaatjes van koninklijke dames op hoge hakken voor je.

Eugenie is wat korter dan haar man Jack. Zelfs met deze pumps aan zie je het verschil. Geen punt natuurlijk, al hebben haar kekke schoenen dat wel: punten! Plus een heel mooi glitterstrikje.

Eugenie Hakken

Máxima lijkt geboren om op hoge hakken te lopen. Het gaat haar prima en heel elegant af. Hier is ze op werkbezoek in Rotterdam. En eerlijk is eerlijk, de dame die haar rondleidt heeft zelf óók geen misselijke hakken gekozen!

Máxima Hakken

Mary van Denemarken ziet er altijd goed verzorgd uit. Hier kiest ze bij haar licht-zalmroze, form-fitting jurk modieuze pumps met een slangenprintje.

Mary Hakken

Queen Rania is niet alleen queen van Jordanië, maar ook een echte fashion queen. Hier schittert ze op bijzonder schoenen, leuk met dat tweede bandje over de voet! Overigens zien alle dames op deze foto er geweldig uit.

Rania Hakken

En natuurlijk vergeten we de prinsessen niet! Op Koningsdag poseerde het koninklijke gezin voor Huis ten Bosch en dat leverde geweldige foto’s op. Amalia en Ariane kozen voor hippe sleehakken, niet bepaald stiletto’s, maar wel erg modieus!

Amalia Hakken

Lees ook:

5 zonnige selfies van Eloise

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @princesseugenie, @koninklijkhuis, @detdanskekongehus, @queenrania